Min slipssamling.

Jag samlar på och får en och annan slips med posten. Den senaste fick jag med posten idag i detta lilla gulliga brev.
 
 
 
...och slipsen såg ut såhär
 
 
Jag har taggad ner köpandet av slipsar nu. Jag har ändå en lite samling och jag ska fortsätta köpa någon ibland. Minst en ny i månaden vill jag kunna hänga till min samling. Ibland kanske jag köper någon och ibland kanske man får någon.
 
 
 
 
 
Slipsar funkar bra att samla på. Det är inte dyrt, tar inte mycket plats och frågar någon vad jag vill ha i present så kan jag ju snabbt och enkelt bara säga att jag vill ha en slips. Vem som helst som vill ge mig en present kan ju ge mig  en slips. Det billigaste jag har köpt sen jag började samla på slipsar kostade mig 5 kr och jag tror det var denna:
 
 
Jag gillar dom enfärgade slipsarna bäst. Många av dom kan jag tänka mig att använda, även om jag inte är någon storanvändare av slips. Vid något enstaka tillfälle kanske någon annan slips än en enfärgad passar också, men jag gillar som sagt dom enfärgade slipsarna bäst.
 
 
 
Jag lär nog inte bli någon storanvändare av slips  heller, men det är bara kul att kunna säga att man samlar på någonting. Jag samlar på slipsar !!!
 
 
 





Anonym
09 September, kl. 14:39 | Blogg;

Denne, ursäkta men är inte det extremt onödigt? Köpa en massa skräpslipsar som du inte ens använder? Finns ju inget värde i dem, blir bara något som samlar damm. Lite konstig idé att samla på något bara för sakens skull. Kan du inte berätta lite om hur du resonerar kring din slipssamling. Vad är den bra för? Vad ger den dig? Kram

Anonym
09 September, kl. 19:40 | Blogg;

Kan du inte börja göra en månatlig videoserie där du snackar om månadens införskaffade slipsar? Eller månadens slips eller nåt liknande?

Lasse
03 March, kl. 11:17 | Blogg;

Hallå.
Är du seriöst intresserad av att samla på slipsar?
Isf har jag en RIKTIGT stor samling slipsar du kan få överta...
Hör av dig isf.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE