Vad ska man göra med allt?

Genom åren har jag samlat på mig massa autografer från alla möjliga kändisar. Jag har en samling nu som börjar bli lika stor som den slipssamling jag börjat skaffa mig. (jag väntar förresten på att jag ska få 4 nya slipsar i min postlåda idag)
 
Vad ska man göra med allt man samlar på sig? Man vill inte slänga och sälja känns för tråkigt. Har det varit värt att bry sig om att få någons namn på ett kort, en eller nåt liknade för de är personer som har gjort massa coola grejer som dom sen har blivit kända för. Jag har själv skrivit autografer till bloggfans. Undra hur många av dom som har sparat min autograf som jag har varit snäll och gett dom på en papperslapp.
 
Jag har massor med autografer och signerade böcker och annat. Jag har ingen ordning på dom. Några böcker ligger väl i källaren och signerade kort och sånt har jag också där. Några har jag såklart uppe i min lägenhet också, men dom liger huller om buller. Jag funderar ibland på om jag ska rama in och sätta upp på väggen, men sen tänker jag återigen om det är värt att bry sig. Dessutom vill jag inte ha så mycket som sitter uppsatt på väggen. Lite I-LANDSPROPLEM kanske...
 
Här under är några av alla dom autografer som jag har samlat på mig genom åren. Fler lär det väl bli. De ständiga frågorna jag ställer till  mig själv är: Är det värt att bry sig? Vad ska man göra med allt man samlar på sig?
 
Blanka Vlasic  -  https://sv.wikipedia.org/wiki/Blanka_Vla%C5%A1i%C4%87
 
Fotboll: Lisa Dalhkvist. OS-SILVER i RIO 2016
 
Christer Fuglesang.
 
 
Skitsnygga Izabella Scorupco!!
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE