Den reklamen går jag alltid på.

 Jag såg ett erbjudande i mataffären idag när jag var där och handlade. Sånt ser amn ju typ hela tiden och allt som oftast skiter jag i vad jag ser. Jag bara köper sånt jag vill ha och bryr mig inte så mycket om prislapp osv.. Men det finns en grej som jag alltid trillar dit på. Jag tänker först att jag ska bara skita i det, men det gör jag inte. Det är när man får något för att man handlar en viss vara. Idag fick jag se att man kunde få en plåtburk (O'boy) om man köpte en valfri produkt från O'boy. Jag köpte en liten produkt av något som jag typ nästan aldrig dricker och sen var jag glad över att jag fick en stor (tom) burk på köpet. Den reklamen går jag alltid på.
 
 
En annan gång köpte jag kaffe, fast jag aldrig dricker det. Men jag köpte det för att det typ var något som jag ville ha som jag fick på köpet. Kaffe kan ju vara bra att ha hemma om man får besök av någon som gillar kaffe. Fast jag kan säga att även om jag ibland har gäster hemma hos mig så vil dom sällan ha kaffe, även om det är något som dom kanske dricker. Själv har jag aldrig börjat dricka kaffe och jag kommer aldrig att börja heller, men jag har det alltid hemma för jag har ju gått på reklamen om att jag får något på köpet.
 
 
 





Krister
09 September, kl. 11:19 | Blogg;

Hej. Det är skillnad på kaffe, snabbkaffe tar jag nästan som en förolämpning att bli bjuden på, men det fungerar på jobbet. Man måste blanda med mjölk för att stå ut med smaken.

Jonte
09 September, kl. 10:24 | Blogg;

Vad innebär den här Stalker-rutan man kan kryssa i när man kommenterar?

Emma
09 September, kl. 18:33 | Blogg;

Kanske det är en sån grej so m gör att man kanske får statestik på sina besök och sånt när man loggar in så man ser vilka favoritbloggar man har Jonte?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE