Sjuk.

Hej!
 
Jag är lite sjuk och dålig idag och jag har varit det i några dagar nu. Jag hostar och är förkyld. Jag har haft en jobbig huvudvärk, men nu har den släppt lite. Jag tog några Treo under dan igår. Undra vad det är som gör att en huvudvärkstaplett ändå har den effekten som den har? Allt som oftast känner man sig ju bättre bara ett kort tag efter att man har tagit en tablett. Man får vara glad för att den tabletten finns liksom.
 
När jag kom hem från jobbet igår så hade jag tänkt att gå ut på lite party. Jag var lite sugen, men sen tog jag mit förnuft till fånga. Jag hostar och är förkyld och jag kände av huvudvärken igår. Dessutom hade jag jobbat melan klockan 15:00 och 23:30.  Det hade inte varit kul att vakna upp idag. Jag hade defentivt inte varit friskare efter en natt av festande också. Det blev alltså inget och det är jag glad för.
 
Jag sitter här nu och funderar på om jag ska gå ut på en långpromenad och samtidigt skriva självbiografi. Man blir ju så fruktansvär effektiv i skrivandet och dessutom för jag röra på mig bra. Jag tänker fram och tillbaka och kan inte riktigt bestämma mig, men det komer nog inte att bli något. Jag har ju en sån jobbigt rethosta och förkyld är jag. Jag orkar liksom inte bry mig och kanske är det inte så bra heller att röra på sig när man inte känner sig riktigt frisk. Jag får sitta här hemma och skriva självbiografi istället.
 
Jag håller nu på med 4 berättelser som jag ska lägga in i min självbiografi. Först tänkte jag att dessa 4 berättelser  bara skulle bli 1 berättelse. Men jag märket gaska snabbt att det kommer att bli för segt att läsa det jag har skrivit om jag inte delar upp berättelsen i 4 olika delar. Det blir liksom lite mer fart på det och jag utgår ju ifrån att det är någon annan än jag själv som kommer att läsa vad jag har skrivit när allt är klart. Jag måste sätta berättandet i läsarens perspektiv och då är det ju bra om det inte blir för segt att och tråkigt att läsa vad jag har skrivit. Målet nu är att vara klar med dessa 4 berättelser till imorgon.
 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE