Innan jobbet och idag.

Ny vecka har det blivit och snart ska jag "tagga" till jobbet igen och köra lite. Innan det vill man ju hinna med lite grejer.
 
1. Jag har kört lite soptunnor nu på morgonen. Det är ju min vecka nu igen. Detta vill man fixa innan jobbet för jag har ingen lust att köra soptunnor när jag kommer hem från jobbet mitt i natten.
 
 
2. Jag har ringt ett företag nu på morgoen som bla har ägnat sig åt att skicka reklam till mig. Dom erbjuder något som jag aldrig har nappat på, och jag kommer ALDRIG att nappa på den skit dom erbjuder. Det var jag väldigt noga med att påpeka för killen jag pratade med på detta företagets kundservice. Jag blev lovad att dom aldrig mer skulle skicka någon reklam till min adress igen. Det står ju också EJ REKLAM på min postbox och då vill man ju inte ha någon reklam i alla fall. Nu är det ju så att sånt som står min adress på läggs i min postbox i alla fall, men nu har jag fått bort lite mer av sån skit som jag inte vill ha.
 
 
 
3 Idag känner jag at jag ska försöa få klart en berättelse på min självbiografi som jag egentligen ville vara klar med redan igår. Jag kämpade med det igår, men jag orkade inte riktigt skriva klart den. Jag får försöka bli klar idag istället.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE