2014 05 10

Blev glatt överraskad idag när jag såg att jag inte bara är ledig denna helgen. Jag är ledig på måndag också och jobba behöver jag inte göra förrän tisdag eftermiddag. Ledig tre dagar på raken igen alltså och kollar jag fram till semestern så ser veckorna ganska bra ut och jag tänker inte söka mer ledig själv för att jag ska få behagliga veckor. Dom är rätt behagliga i alla fall och sen är det ju semester och då behöver man ju inte bry om hur veckorna på jobbet ser ut överhuvudtaget.
 
Idag har jag tagit det väldigt soft. Jag har mest sovit och ätit. Jag kan egentligen inte göra så mycket än att bara se till att jag mår bra. När jag nu kämpar lite med min ekonomiska dröm så kan jag för det mesta inte göra så mycket annat än att vänta på att dagar och månader ska gå. Jag behöver väl inte snåla med pengar, men jag kan inte göra så mycket spontana saker heller utan de mesta måste jag ha planerat sen tidigare annars får jag för mig att min ekonomiska dröm går åt helvete. 
 
Det känns bra med det där i alla fall för jag har haft mycket  tålamod i flera månader nu och då tror jag inte att jag helt plötsligt bara börjar sabba allt och bränna alla pengar som jag hittills har fått ihop. Dessutom har jag ju  två gånger redan varit nära och sabba allt, men yttre omständigheter och lite mer eftertanke då har gjort  att jag fortfrande håller mig på "banan" och jag känner inte att detta är svårt längre att fixa. Jag måste bara låta tiden gå och efter sommaren, någon dag i år har jag förverkligat min dröm och det är värt att ha vissa dagar där man  knappt gör ett skit för att få detta fixat som jag vill ha det. Jag kan ju inte leva i drömmen förrän jag har fixat drömmen liksom...
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE