Lite tankar om min träning.

Skönt när man ställer sig på gymmet igen. Jag har inte varit där på hela denna veckan. Mycket jobbande gör ju att jag inte orkar och även jag naturligtvis skulle kunna klämma in mera gym trots mycket jobb. Men man  orkar  ju liksom inte alltid. Är man på jobbet 13 timmar (som jag denna veckan har varit flera dagar i rad) så känns det ju såklart inte så motiverande "tagga" bort till gymmet efter att ha haft dessa långa arbetsdagar. Jag tycker i alla fall at det är svårt att liksom ta tag i den grejen med träning då.
 
Det kanske också är så att jag egentligen inte tycker att detta är det roligaste som finns att hålla på med? Jag mår skit om jag aldrig tränar och rör på mig och det gör att jag aldrig lägger av helt med träningen eftersom jag såklart vill må bra. Men många gånger känner jag kanske inte den här riktiga glädjen över att träna. Jag älskar liksom inte träning på ett sånt sätt att jag bara kan träna nästan vad som helst och när som helst. Däremot kan jag vara otroligt imponerad över alla jag ser runtomkring mig som verkar träna hur mycket som helst, samtidigt som man märker att dom uppnår grymma resultat.
 
Jag är i alla fall nöjd att jag aldrig lägger av helt. Nu har jag ju också börjat tycka att det är kul att vara ute på promenad eller powerwalk igen. Det gör ju att jag kan blanda lite  och på sätt kanske träningen känns roligare. Det borde ju vara så. Har man varit ute och promenerat och sen några timmar senare kanske tar sig bort till gymmet och kör, då behöver man ju inte lägga så mycket tid på att komma igång. Man ju redan är "varm i kläderna" och då är det ju bara att blåsa på i full fart direkt när man kommer dit. Det blir mer träning på effektiv tid om man säger så. 
 
När det gäller min viktnedgång som jag har som resultatmål med träningen så fortsätter jag att gå ner. Mitt mål är att rasa 10 kg till från och med nu. Jag hoppas att jag inom några månader har gjort det och sen ska jag prata lite med Mouna och sen vad jag bör göra mer. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE