Lite tankar om allt möjligt just nu.

Ledig är man och soliga fina dagar får man. Det känns ju bra att det är så. Många är vi (inklusive jag själv) som ibland klagar  på vädret. Är det inte för kallt så är det för mycket regn. Tittar inte solen fram då är det för grått och mulet vilket gör att man tycker att vädret är trist. Finns det något med vädret som jag aldrig gnäller över så är det när det är sol och sommarvärme ute. Det är ju bara det bästa som finns! Känner man inte för att siitta inne en solig och varm dag då är det ju bara att gå ut. Det vill man ju inte alltid göra om det tex regnar, trots att man kanske inte känner för att sitta inne. Därför är sol och värme bara det bästa vädret liksom.
 
Skönt är det att vara ledig nu också. Jag har kollat lite fram till semestern och nu ser jag att min ledighet som jag en gång sökt är spikad och jag får ledigt dessa dagar. Nästa vecka jobbar jag 5 dagar och är ledig 2, men veckorna som sen följer så jobbar jag aldrig mer än 4 dagar på en samma vecka. Dessutom blir dom 3 dagar som jag blir ledig på varje vecka alltid samanhängade, vilket innebär att jag alltid är ledig 3 dagar i rad ända fram till att jag får min semester. 
 
Detta är ju bara något som man kan gilla. Visst kan jag börja gnälla om detaljer och inte saker som inte är bra. Men är man ledig 3 dagar på raken, i veckan och ända fram till att man får semester då är i alla fall jag nöjd med min arbetssitutaion. Hoppas också att det blir mycket sol och värme  framöver för då finns det ju så sjukt mycket mer som man får lust att göra på sina lediga dagar än att bara sitta inne och ha för tråkigt.
 
 
Jag är ju ändå lite begränsad med vad jag kan göra eftersom jag vill spara en hel del pengar också. Men är man ute och går eller hänger på gymmet så är ju det inget som kostar något, inte just nu i alla fall. Någon gång per år får man köpa nya skor eller investera i ett nytt gymkort, men det är ju inte mycket pengar det kostar. I alla fall inte om man tänker på hur mycket man kan vara ute och gå eller vara på gymmet och träna. Tänker man på vad bra man mår av att röra på sig så blir det ju bara löjligt om man skulle säga att detta kostar mycket pengar. 
 
Men jag sparar som sagt en hel del pengar. Det går bra och det som känns extra bra är att jag inte grubblar över det någonting. Inte är jag orolig för att det ska gå åt helvete heller. Jag gör bara vad jag måste göra och hela grejen är att jag ska förverkliga min ekonomiska dröm.
 
När jag i början av detta året grubblande och tänkte för mycket på detta då tappade jag så mycket energi så det blev bara att jag ville skita i allt och lägga ner allt sparande. Istället ville jag bara bränna dom pengar som jag hade fått ihop för jag var så trött på alla tankar kring hur jag skulle kunna göra för att förevrkliga min dröm tidigare än beräknad. När jag då försökte "maxspara" pengar för att jag ville bli klar tidigare då blev det för jobbigt och för tråkigt att leva på så lite pengar som det blev när jag försökte "maxspara". Man blev automatiskt ännu mer trött på hela grejen och tillslut har man ju ingen energi kvar, och fan va lätt det då är att man bara lägger ner allt vad sparande heter. 
 
Jag inser nu i alla fall att jag inte ska försöka förverkliga min dröm tidigare än beräknad. Under en eller två månader nu så har jag bara gjort vad jag måste för att jag ska fixa detta och min plan är att i slutet på December i år då har jag förverkligat min dröm.  Jag behöver inte grubbla över om jag ska ändra eller göra mer eller mindre. Grubblandet och allt analyserande gör bara att man tappar viktig energi. Den enegin behöver jag till så mycket annat. Pengar är ju inte allt i livet, men det är ju såklart viktigt. Det är min dröm att få en privatekonomi som jag vill ha den. Men jag vet ju exakt nu vad jag behöver göra och hur lång tid det tar. Jag behöver liksom inte tänka på det mer än vad jag har gjort. Det är bara att "sätta" detta nu. Jag har tänkt färdigt nu.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE