Får tid att tänka.

Jag ar varit ute på en morgonpromenad. Bra start på en ledig fredag. Rätt skönt att vara ute ett tag och framförallt hinner man tänka lite i lugn och ro. Saker som man går runt och funderar på tänker man automatiskt igenom ordentligt och   medans man också är ute och rör på sig, och det är ju såklart bra för min hälsa.
 
 
 
 
 
 
 
Jag går ju också med bästa känslan inom mig just nu. I går var jag i en situation där jag nu i efterhand tycker att jag hanterade denna situtaion på helt rätt sätt. Jag har inte fått någon beröm för det, men så är ju livet ganska ofta.
Ibland kännner man att man har gjort något väldigt bra men ingen annan än man själv bryr sig. Då tycker jag att det är viktigt att man ger sig själv det berömmet ( och det har jag gjort) Det gör nu att jag känner mig nöjd och glad. Dessutom mår jag väldigt bra. Bara genom lite sunt förnuft och att jag tycker att jag gjorde helt rätt gör alltså att jag vaknar upp till en fredag där jag har bästa känslan i kroppen. Det finns verkligen ingen som just nu kan förstöra den bästa känslan för mig.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE