Med onda ben säger jag nu godnatt.

 Jag har den klart tuffaste veckan av dom som nu är kvar av arbete  innan jag får ta den årliga semstern. Upp tidigt i  5 dagar och minst 9 timmar på jobbet varje arbetsdag. Dessutom är någon dag också väldigt lång och den dagen kommer mitt i veckan. Jag får börja veckan med att jobba hårt och hårdare. Sen när man börjar längta väldigt mycket till en ledig helg, då får man jobba hårt igen. Ojoj..
 
Nu är är det snart dags att sova. Helgen är över och den har varit bra. Jag har fått gjort massor och jag fick ju ta helg redan i torsdags kväll efter att ha haft en arbetsdag där jag bara kände att jag i en viss situation bara gjorde allt rätt. Jag har därför haft en riktigt skön känsla i kroppen hela helgen eftersom den började så bra med att jag slutade jobbet med ett:  . Jag blir glad liksom när jag känner att jag gör rätt. Det är roligare att göra rätt än fel.
 
 
Min dröm?
Jag har såklart koll på min budget så jag inte får något underskott i den och sabbar allt. Det går sjukt bra och snart har jag ju gjort hälften av allt jag måste göra för att förverkliga min dröm. Snart ska jag alltså bara göra samma saker som jag har gjort sen i januari, och sen kan jag fira med massor av skumpa för då har jag förverkligat ännu en av mina drömmar. Jag behöver bara göra om samma saker en gång till och svårare är det inte.
 
 
Slutord
Med väldigt onda ben ska jag nu gå lägga mig och sova. Över en mil avverkade jag ju när jag var ute och promenarade tidigare i dag så det är ju inte så konstigt om det känns i benen nu. 
 
 
I morgon kör vi så det "ryker"! Den tuffaste arbetsveckan innan semestern ska jag klara som om det vore den enklaste. Jag ska ha roligt, tänka positivt, ta det lugn och ta en sak i taget.  
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE