Söndag ❤️

 
Det är en het sommardag. Underbart skönt att vara ledig även idag. Mycket slappa har det blivit och jag har även "softat" när det gäller valet. Jag röstade blankt och jag ångrar mig inte överhuvudtaget. 
 
 
Blev så nöjd idag när jag märkte att en skjorta som länge har varit för liten för mig helt plötsligt sitter perfekt. Jag har många gånger tänkt att jag ska slänga den, men jag tycker det är synd när det enda felet är att skjortan är storlek M och inte L
 
Nu när jag har gått ner i vikt och blivit smalare då passar den och när man märker att jag kan få på mig kläder i mindre storlekar då är ju det ett bevis på att jag är på rätt väg
 
 Man känner sig så jäkla nöjd när man verkligen känner och märker själv att ens träning och mer sunda matvanor också ger resultat. Jag tycker annars att jag tränar och kämpar för att komma ner i vikt och bli smalare, men inte fan ser man alltid att de gör någon skillnad. Nu däremot så kan jag ställa mig på vågen och fullständigt älska känslan av att se att jag har gått ner massor av kg sen jag kollade för kanske 2 månader sedan. Dessutom blir man ju mer motiverad till att bara fortsätta träna och försöka äta rätt. Kan jag dessutom köpa kläder i mindre storlekar som sitter perfekt på kroppen då är ju det ett kvitto på att allt man kämpar med när det gäller träning och mat inte är helt meningslöst  i alla fall. 
 
Jag trodde inte att jag brydde mig så mycket om de synliga resultaten som kommer fram av att träna, röra på sig och äta mer rätt. Jag har ju alltid sagt att jag tränar bara för att må bra och för att man liksom ska orka med vardagen på ett bra sätt. Jag kanske måste erkänna nu att jag också har börjat bry mig om det kroppsliga som att bli smalare eller gå ner kilo.  Det är ju en underbar känsla att känna och se att man går ner i vikt om man tycker att man har vägt för mycket. Märker man att man blir smalare och vet sen att man tex har ett bra BMI då mår man ju också mycket bättre. Man blir gladare och framförallt är det lättare att motivera sig till att fortsätta träna och äta mer rätt i framtiden också. Jag trodde tidigare att jag inte brydde mig, men jag erkänner att jag hade fel. Jag bryr mig defentift lika mycket om synliga resultat som jag bryr mig om den inre känlan av att må bra av att träna och äta rätt. Jag hoppas att denna insikt om mig själv bara är positiv för min hälsa. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE