Perfekt dag på alla sätt och vis!

 
 
 
Jag har fått mycket gjort idag. Jag hade massor saker att göra som jag länge nu har skjutit på framtiden. Men någon dag måste man ju fixa allt liksom. Jag hade tex några ärenden i Trollhättan . Idag blev alla ärenden gjorda som jag känner att jag borde ha fixat för länge sedan.Jag handlade massor av grejer som man liksom behöver ha hemma. Jag köpte tex mat till Mimmi (min fågel). 
 
 
 
 
Idag har jag också satt fart på min "ekonomidröm". Jag har fått hem lite papper som jag ska lära mig att förstå, helst på ett par minuter. Sen grejar man någon timme. Ringer ett samtal och får klartecken och sen kör man. Mer pengar får man in och allt tar min "ekonomidröm" nåt steg närmare ett förverkligande av den. Rätt skön känsla när mycket faller på plats på en samma gång. Inget annat är viktigare än denna grej i år för mig, och då är det bara så skönt att precis allt blir som jag vill just nu. Bara att fortsätta köra på under resten av detta året också. 
 
 
 
 
 Idag har jag även hunnit vara ute på en PW, och jag har  ätit gott ute på restaurang. Jag kan väl tillägga att hon som servera mig var jättetrevlig så denna dagen har bara varit helt perfekt på ala sätt och vis!
 
 
 

Jonas
06 June, kl. 20:48 | Blogg;

Vad är din ekonomidröm?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE