2011 04 29

Stressig dag igår. Jag har hört någonstans att för mycket stress gör att man sover dåligt. Om de är så vet jag inte, men jag har sovit dåligt och stressad igår, ja de var jag. Idag blir de säkert mycket lugnare. Jag har lite tvätt nere i tvättstugan denna förmiddag som jag håller på med.





 Sen i eftermiddag är de jobb igen och nu är de de hela helgen. Men jag ska hålla mig lugn och avspänd och inte stressa för mycket. Lite stress kan ibland vara bra för prestationsförmågan, men inte för mycket. Igår var de för mycket och någon gång ibland spelar säkert ingen roll, men jag tänker på dom som ofta är stressade. Finns ju människor som aldrig verkar ha ro i kroppen. Usch va jobbigt de måste vara och vad svårt de måste vara att komma ner i varv efter en lång period av mycket stress. Jag känner mig just nu redan mycket lugnare och de blir bara bättre sen jag började "tagga" och varva ner igår kväll, i mataffären typ...

En annan sak som är bra med att hålla sig lugn är ju när man diskuterar och pratar med folk. När man är stressad så säger man ju jätte ofta saker som man kanske egentligen inte menar. Efteråt tänker man ofta : Varför sa jag inte så istället. Håller man sig mera lugn och avspänd så tror jag att man ger sig själv lite mer tid  att tänka före man säger något och de är många gånger bättre än tvärt om.

Trots allt stressande och springande hit och dit igår så lyckades jag ju. Jobbet godkände att jag tog ledigt och de bästa med de är att jag har ledigt i 5 dagar, men jag behöver bara ta ut 3 kompdagar. De gör ju att jag  inte förlorar någon arbetsinkomst för jag behöver ju inte ta tjänstledigt. 

Resebyrån var ju också bra igår och hjälpte mig framförallt med att boka hotell i själva "hjärtat" av Amsterdam. Jag hade inte åkt annars, men de fanns många lediga hotell några kilometer utanför Amsterdam, men jag vill bo i "centrum's centrum". Bara ta klivet ut och gå runt och titta på allt och bara gå ut en kväll utan att behöva leta speciellt länge efter något roligt partyställe. Man slipper hålla på och ta taxi och så vilket man ofta får göra om man bor 3-5 kilometer utanför centrum. Dessutom ska ju dessa resor som jag gör i år vara riktigt bra vad de gäller hotell och sevärdheter mm. Ett billigt pris är inte något som känns viktigt utan de är vad man kan få om man är berädd att betala lite som liksom gäller för mig. Jag betalar gärna lite mer för att få så mycket mer än vazd jag hade fått om jag hade varit för snål ...

Ha en bra dag alla ! 

Kram...





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE