Behöver nog vila mer.

Jag är trött på jobbet nu. Jag jobbar ju på och det går bra så, men jag vill ha den där semestern nu. Det är tre veckor kvar av jobbande innan det är dags för lite skön ledighet. Jag har en gång för ganska länge börjat en semester i slutet av maj. Denna gången började det med att jag åkte  på en konsert i Stockholm och sen kom jag hem och gjorde inte ett skit i fyra veckor. En annan gång har jag hade semester som började i slutet av februari och sen var jag ledig i 6 veckor. 3 av dom befann jag mig i Thailand. Ett annat år tog jag två veckor i januari och två veckor i september. Under januari det året var jag ännu en gång i Thailand. I september var jag i New York. 
 
Jag annars alltid haft semester som har börjat någonstans kring mitten på juni eller juli. Någon gång kan det ha varit i slutet på augusti också. Jag föredrar nog det. Jag har nog aldrig gillat att jobba hela sommaren, utan att ha någon längre ledighet. Dessutom vill jag egentligen inte börja min semester för tidigt i juni heller. Att jag har tre veckor kvar av arbete innan jag får semester känns bra, men jag längtar ju dit som fan ändå. 
 
Jag har kollat lite på hur mitt sommarschema ser ut. Jag jobbar två veckor på detta som jag har kört på sen i mitten på december förra året. Sen kör jag en vecka på det nya innan jag alltså går på semester. Sommarschemat tycker jag ser bra ut, även om jag inte har tittat jättenoga. Jag har inte  sett att jag har någon direkt tuff arbetsperiod under sommaren. Det finns det ju däremot på detta schemat som jag kör på nu och som sen kommer tillbaka i mitten på augusti. Men eftersom jag redan nu kan se hur jag jobbar även då så kan jag ju söka lite ledigt och på så sätt vara ute i väldigt god tid, samtidigt som jag vet att jag får betydligt snällare arbetsperioder än vad jag annars skulle ha fått. Det är ju också lättare att faktiskt få ledigt när man söker 3- 4 månader innan. 
 
Så egentligen ska jag väl inte gnälla. Mycket känns bra med jobb framöver. Det är bara nu som man längtar till den där semestern som jag bara vill ha nu, fast jag vill ändå inte ha den redan nu. Jag är ju glad att den börjar lite längre in på sommaren. 
 
 Denna veckan får jag e ganska lång ledighet också. Jag slutar tidigt på torsdag och sen är jag ledig resten av veckan. Jag tänker på allt jag skulle kunna göra och vad jag vill få gjort. Samtidigt känner jag att jag behöver vila lite mer än vad jag har gjort dom senaste veckorna. Jobbet rullar ju på som fan varje vecka. På fritiden grejar jag med konstprojektet eller grejar med mina vardagliga sysslor som ju är sådant som alltid är ständigt återkommande. Under maj har jag ju varit hemifrån mer än vanligt. Jag besökt: Stockholm, Falkenberg och senast i helgen körde jag nästan runt hela Vättern. Nu till helgen kan jag ju göra väldigt mycket. Jag kan starta redan på torsdag. I mitt huvud får jag massor av tankar, men sen kommer jag ibland till en punkt där jag bara känner att jag kanske ska tagga ner och vila mer i stället. Jag tror att jag behöver det, men jag har svårt att bry mig om det. Jag vill så mycket och bor man som jag i en liten lägenhet så är det nog helt naturligt för mig att känna att jag vill göra saker, istället för att bara sitta hemma och inte göra ett skit. Jag har blivit bättre på koppla av mer och faktiskt stanna upp i det jag håller på med. Men med tanke på hur mycket jag jobbar och hur ofta det är som jag går upp sjukt tidigt på morgonen, så borde jag nog försöka vila mer än vad jag jag gör. Eller så är det bara så att jag måste slappna av mer i allt grejande. Mindre stress och istället ta allt mer med ro. Det gör kanske inet så mycket om jag inte får saker och ting gjorda. Det viktiga är ju att jag mår bra. 
(null)
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 

(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE