Vecka 15

 Då var det måndag och nya vecka igen. Jag har massor av jobb. Nu börjar väl en period av ganska mycket arbete i bussen. Jag kommer nog att jobba på som schemat ser ut och inte söka så mycket ledig på ett tag framöver. Hoppas att  jag orkar med denna veckan på ett bra sätt. Jag kommer nog att vara rätt snurrig i huvudet när jag promenerar hemmåt efter tordagens arbete. Då har jag ju gjort ca 40 timmar på 4 dagar. 
 
Jag hoppas också att jag fortsätter ha tålamod så att jag håller min tänkta budget. Jag vet av erfarenhet att jag lätt kan börja känna att det är dags att unna sig lite mer när man har kämpat länge med nåt, speciellt när man har jobbat mycket och sen ska ta den där lediga helgen. Man tänker typ: Jag har varit så duktig, jag lever bara en gång, det där målet jag har kommer jag nog att fixa ändå. Kör bara!!  

Men alla dessa tankar ska jag fan inte låta ta över och få sabba för mig. Det finns inget sen för denna grejen längre. Det måste göras nu, annars fixar jag det nog inte. Sen är liksom inget alternativ. 

Jag har kämpat i snart 1,5 år med att komma rätt och få allt som jag vill ha det. Nu är det ju ca 2 månader kvar...sen har jag räknat med att jag ska vara färdig. Om jag har kämpat och jobbat stenhårt med att få loss pengar till sparandet i 1 år och 4 månder... då ska jag ju inte sluta innan jag har fixat de 2 sista månaderna. Risken blir ju då att jag får börja om med nya 1 år och 6 månader. Jag orkar ju inte bry mig om denna grejen en gång till. 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE