Lördag (2019 04 27) Hmm..

Jag har grejat mycket idag, men samtidigt har jag känt mig lite snurrig i huvudet. Jag vet liksom inte riktigt vilken väg jag ska ta i allt jag grejar med. Jag tänker först att jag ska ta tag i något. Sen ändrar jag mig och sen ändrar jag mig en gång till. Jag tänker att jag ska ta tag i den där grejen i alla fall, fast när jag väl gör nåt så blir det ändå inte det som jag tänbkte att jag skulle ta tag i. Hmm...
 
Jag har ändå fått gjort en hel del idag, men resultatet av mitt grejande är jag inte 100% nöjd med, men alt kan ju inte gå bra hela tiden heller. Under denna veckan så har jag från måndag-fredag fått ordning på typ allt som jag ville få fixat. Allt föll på plats varje dag och vad jag en grejade med så såg jag snabba resultat. Så bra är det ju inte varje dag och sånt är livet liksom.
 
En sak som ändå gör mig lite orolig det är att jag har börjat tveka lite när det gäller att att hålla mig till den plan jag har med ekonomin. Jag tänker nu att jag ska göra en annan grej och skjuta upp det mål jag har med en månad. Alltdå fixa allt till slutet på juni istället för slutet på maj som jag har tänkt från början. Jag känner att om jag inte slår till nu så blir det mycket dyrare för mig om jag väntar till sen. Fast när jag har fixat min ekonomi som jag vill ha den i slutet på maj så spelar det ju egentligen ingen roll vad den där andra saken kostar då. Då rullar det ju in så bra med pengar så att jag lätt fixar den andra grejen. Fast man vill ju heller inte lägga ut mer pengar än man måste. Hmm..
 
Såhär vänder jag vrider nu. Jag ska ta nästa vecka och fundera ordentligt på hur jag ska göra. Jag känner nu att det bästa ändå är att göra det som jag har planerat hela tiden. Se till och fixa privatekonomin. Nå målet för april och slutför det i maj. Samtidigt ill jag vara flexibel och kommer jag på något som jag tror är bättre att göra så behöver det ju inte vara fel att ändra vad man har planerat och sen köra på det istället. Jag vägrar köra fast tankarna och säga att så och så gör jag alltid och ingenting kan få mig att ändra mig. Flexibel är väl alltid bättre att vara liskom.
 
Tankarna snurrar nu, men jag ska ändå tänka ut vad jag tycker är mest rätt att göra. Det andra som jag inte har tänkt på förut kan vara bättre, men det är jag långt ifrån säker på. Tänk att allt måste kännas så svårt när man nu är så nära  slutmålet för "ekonomigrejen". Det sista man har att göra är tydligen också det svåraste att lyckas med. I alla fall om jag ska klara av det till slutet av maj, men jag får inte glömma aprils slutmål nu.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE