Tisdag (2019 04 09)

En arbetsdag till är nu avklarad. Det kändes inte lika bra som igår. Jag var inte lika bra på att slappna, men igår var ju hela arbetsdagen så nära en optimal arbetsdag kan vara. Om jag tänker på att jag då var maximalt avspänd och sätten jag hanterade alla situationer på som man hamnar i under en arbetsdag i bussen. 
 
Idag kändes det som sagt lite sämre än vad det gjorde igår. Men jag kände mig i alla fall pigg och fräsch. Arbetsdagen gick också relativt fort. Dt är ju svårt att få en sådan bra arbetsdag som jag hde igår. Så bra är jag ju inte varje dag. Skulle jag kräva av mig själv att alla arbetsdagar måste kännas så bra för att jag ska vara nöjd med dom, då har jag allt på tok för höga krav på mig själv. Man kan väl säga att denna arbetsdagen gick bra, men inget var väl egentligen perfekt, men allt var ändå godkänt.
 
Ikväll ska jag ta det lite lugnare med allt grejande. Igår blev det lite för mycket fixade och pysslande efter den avslutade arbetsdagen. Idag blir det mest slappa och kolla på TV. Jag har ändå idag sett att många saker fortsätter att gå bra för mig. Allt faller på plats och jag behöver nästan inte göra nånting för att mycket ska falla på plats. Det dumma är väl bra så funderar man lätt på när man kommer att misslyckas grovt med nånting som man har räknat med skulle gå bra. Fast ska man tänka så?? Nej, det tycker jag inte. 
Ha en trevlig kväll!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE