Till Göteborg och hem igen

 
 
Då var det måndag igen och slut på semstern. Idag gick jag upp tidigt för jag skule ner till Göteborg. Ta lite prover och så,. Nu är det äl sista gången på bra länge som jag ska göra detta. Om man inte hittar något allvarligt fel på mig så behöver jag inte fortsätta med detta mer. Jag behöver ju inte låta någon överarbeta något som ändå inte går att göra bättre. 
 
Jag har varit ganska effektiv idag. Uppe klockan 06:00  och sen tåg ner till Göteborg klockan 07:00. Jag var nere i Göteborg klockan 08:00 Från Centralen i Göteborg  tog jag en taxi upp till labbet där provtagningen skulle ske. Man kan gå också, men jag ville varra säker på att hinna med tåget tillbaka redan klockan 09:00. Provtagningen gick snabbt. Jag var färdig på 10 minuter och sen gick jag tillbaka till centralen och tog tåget hem igen.
 
 
 
 
 
 
Hemma igen klockan 10:00. Efter morgonens lilla äventyr så har jag hunnit handla, köra soptunnor och äta lunch. Nu känns det att semstern är slut. Upp tidigt greja som fan från tidig morgon till sen kväll. Nu är det så igen. Om någon timme är det dags att ta sig till arbetet. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 





Herr CrAzY
08 August, kl. 15:46 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Tjenare Danne!

Det känns som om du åker till Göteborg med jämna mellanrum, nu skrev du ju iförsej att du inte skulle dit och göra fler prover på ett tag, men men.

Jag bor ju i Göteborg och skulle tycka att det var skit roligt att få träffa dig, ta en fika någonstans, snacka och kanske göra en liten video tillsammans.

Är detta något du skulle kunna tänka dig?

Isåfall så kan du ju höra av dig nästa gång du ska till Göteborg, så kan man ju bestämma tid och plats.

Ha det bäst!

Med Vänliga Hälsningar
Herr CrAzY

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE