Årets semester är snart slut.

Inför varje semester så tror jag alltid att jag ska hinna med att få gjort så mycket. Man jobbar ju typ häcken av sig under 11 månader varje år, men under en månad behöver man ju inte jobba. När man har semester så borde man ju logiskt sett hinna med och orka mycket mer än vad man i normala fall gör, men det blir ju aldrig så. Nu är snart min semester över och den blev inte riktigt som jag ville, men det gör väl egentligen ingenting. Jag har ändå haft det bra. Det har varit mycket slappa i solen, lite skumpa och mycket gott att äta.
 
 
Precis innan semestern så tänkte jag att jag skulle köra massor av löprundor och skriva mycket på min självbiografi. Jag har gjort detta, men inte så mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra. Löprundorna var många under första halvan på min semester. Jag trodde att det skulle kännas väldigt bra i kroppen efter alla löprundor som jag genomförde. Helt ledig från jobb och gott om tid för vila. Man borde bli grym på löpning och komma i sjukt bra form då, men jag har mest fått ont i benen och blivit jävligt trött. Jag fick också mest kämpa mig igenom varenda runda. Jag slog mitt personliga rekord i alla fall, men efter den "rekordrundan" så tappade jag helt motivationen att gå ut och springa. Jag fick känslan av att jag inte längre hade något att kämpa för. 
 
När det gäller min självbiografi så har jag skrivit ganska mycket på den under min semester. Men jag tror att jag hade skrivit precis lika mycket även om jag inte hade haft semester. Man får liksom inte mer gjort för att man har semester. Man känner ju aldrig att man har någon bråska med något. Och det har defentivt aldrig varit bråttom med att bli klar med mitt skrivande om hela mitt liv. Det får ta den tid det tar. Så enkelt är det med det.
 
Jag har haft en bra semester ändå. Det är inget fel med att slöa till och inte få så mycket gjort som jag hade tänkt mig.  Kan man leva det "softa" livet ibland så är ju det bara rätt "gött". Ta ett glas skumpa i solen, käka god mat, kolla på film eller bara gå och lägga sig och sova mitt på dagen för att man blev trött av att gå till affären och handla mat. Det har varit sköna dagar och jag gillar så klart att ha semester.
 
I morgon har jag en sista ledig dag och på måndag ska man tillbaka och jobba igen. En dag kvar och sen börjar den vanliga vardagen igen med jobb och evig längtan till nästa semester.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE