Nu känns det bara bra.

Jag har grejat under hela helgen. Jag röjer mest. Flyttar ner mycket skit i källaren och tanken är att jag inte ska behöva bära upp det i lägenheten igen. Nu är det ut med det gamla och in med massor av nytt. Nu kör jag hårt med detta!! Full speed liksom. Jag är nu så säker jag kan bli på att det  blir mer renovering här hemma. Jag kände igår att jag  kom på hur jag skulle göra för att få det precis som jag vill ha det. Det känns inte för stort för mig längre. Jag fixar detta. Jag vet inte exakt när allt blir klart än, men det är inte långt kvar nu i alla fall. Det har aldrig känts så bra med denna grej som det gör just nu. 
 
 
I morse när jag vaknade så började jag greja direkt. Jag hade tex en flera meter lång telefonledning som sen länge inte fyller någon funktion här hemma. Jag vet inte hur många meter det var, men jag klippte av ledningen i ena ändan och bara drog till. Sen var den gamla skiten borta. Rent och snyggt blev det. Jag gick här hemma helt utan kläder på mig och med en tång i handen. Tänk om någon hade ringt på dörren just då. Det hade kunnat bli kul.
 
 
 
Jag har fått ordning på min tv-box nu också. 54 kanaler och allt möjligt annat har man nu. 
 
 
Jag har dom paket som jag vill ha nu. Telefon, teve och internet är så som jag vill att de ska vara nu.
 
Det har blivit en lite härva av kablar. Från uttag till tv, till tv-boxen, till DVD-spelaren, till router, till datorn och där är det massor av kablar som går till allt annat som man tycker att man behöver för att man ska kunna leva ett roligt liv här hemma.
 
Jag har koll på vilken kabel som går till vad. Ju rörigare man har det, ju bättre koll har man själv på det känns det som. Den viktigaste sladden jag har är den som gör så att jag har ljus i mitt barskåp. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE