Får försöka hitta mig själv igen.

Jag har haft en ganska tuff jobbhelg. Det blev nästan för mycket och jag hade på förhand inte räknat med det, men tidigare erfarenheter av det jobbet jag har gör väl att man pallar med på något sätt i alla fall. Men jag fick mycket frågor om allt möjligt och när man jobbar helgen så får man ju många frågor som man typ aldrig får när man jobbar vardagar. Men nu är helgjobbet över, men klockan tolv idag ska jag sitta i en buss igen och jobba på.
 
 
 
Under en kort period nu så har jag tagit en paus från skapandet av min självbiografi. Jag har funderat mer kring renovering och inredning av mitt hem och jag slitit mig i håret för den grejen istället, men nu finns det inte mycket mer att göra där. Jag kan bara vänta på att detta ska fixa sig nu. Jag har gjort vad jag kan göra just nu och jag har tänkt färdigt på hur jag vill att mina  rum och min hall. Det kommer att bli så jävla bra, men det är ingen stor grej längre som jag behöver grubbla mer på det. Jag vet att det löser sig nu.
 
När det gäller skapandet av självbiografin så måste jag nu efter en liten paus från det sätta mig ner igen och hitta mig själv. Jag har ibland tänkt på historier från mitt liv, men jag har just då inte suttit ner och skrivit och skapat något. Det har gjort mig lite arg när jag märker att jag inte kan skriva ner dom tankar som jag har haft. 
 
Nu ska jag hitta mitt liv och min historia igen. Jag känner att jag vill slutföra detta för jag kommer annars att leva ett liv där jag fastnar i för mycket grubblerier. Skriver jag ner allt så vet jag att jag komer att släppa mycket av de tankjar som jag alldeles för länge har gått och burit på. Efter en kort paus från skrivandet så känner jag mig redo igen att fortsätta min resa. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE