Är på mitt rum iallafall.

Hej !

Jag sitter här på mitt rum på hotellet som ligger precis vid landvetter. De gick bra att köra ner och jag tog de väldigt lugnt och försiktigt i den Volvo som jag fick låna.

Men efter att jag hade parkerat bilen och lämnat nyckeln så är de mycket som har strulat för mig.
De började med att ljulen på min väska gick sönder så jag fick bära min ganska tunga resväska hela vägen till hotellet. De var inte så lågnt fast de kändes så när jag inte kunde dra den bakom mig sådär bekvämt som de är när den går på ljul.

När jag kom till mitt rum där jag nu sitter så var jag naturligtvis väldigt glad över att jag äntligen var här och eftersom jag inte ska köra bil så kan jag öppna en skumpaflaska och sitta här och fira att nu äntligen börjar denna resa. Så känns de nu iallafall.





Glad och lite sprallig så sätter jag igång och ska öppna en flaska. Men jag är inte riktigt med när korken flyger upp. Jag har ju liksom bara skruvat av de där locket som sitter över korken och på en hundradels sekund efter de så säger de PANG !!! Korken flyger upp och jag får den rakt i ögat. Jag har en till så jag fick en chans till iallafall. Tur att jag hade två flaskor.

Men de är inte slut med allt strul. Jag har haft lite problem med min lilla bärbara dator som jag har med mig. Har haft problem med att ladda upp bilder. Nu funkar de bra men de tog tid innan de börja funka. Hoppas de funkar som de ska nu framöver för hur roligt blir de att blogga från New York om jag inte kan ladda upp bilder?

Mycket strul så här i början. Inte så farligt ändå, men lite jobbigt blir de ju. Tur att de ändå gick bra med mitt öga. En chapagnekork annars är de ett jäkla tryck i när de flyger upp, men jag är glad att de gick bra.











BD
09 September, kl. 10:52 | Blogg;

Hej



varför har du med dig skumpa till NY, är det inte billigare och enklare att köpa där?



Mvh

Snuskfia
09 September, kl. 16:48 | Blogg;

Mmm...Champagne...Mmmm....Danne.....Mmm, mmmm, mmm, såååjaaaa....

Anonym
09 September, kl. 20:47 | Blogg;

Är det inte tråkigt att resa själv?

Liksom, du har ingen du delar dina minnen med på nära håll?

greger
09 September, kl. 01:14 | Blogg;

VILLKEN HJÄLTE DU ÄR

Babs
09 September, kl. 16:07 | Blogg;

Hej Danne!

Jag undrar om du verkligen drack någon "skumpa", med tanke på att vi inte får se någon öppnad flaska plus att det ligger en kapsyl bredvid glaset på en av bilderna. Du ser dessutom inte ut att ha skadat ditt öga när du fick champagnekorken på det. Det var ett väldigt generöst första glas du tog!



Mvh

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE