Helgen har börjat.

Hej !

Hemma igen då efter en lång dag av arbete. Nu har min helg börjat. Jag har jobb hela helgen och jag vet inte om jag kommer hinna med något annat. Även om jag känner att jag gör de så vill jag inte de. De har varit mycket med allt möjligt ett bra tag nu. Reseplaneringen har tagit en hel del på krafterna precis som mycket arbete med busskörning också kan göra. Men jag har bara de (busskörning) nu och jag behöver inte fundera på något annat. De är liksom de som gäller nu när vi närmar oss sommaren.

Jag tror de är bäst så. Men jag ska erkänna att jag går och tänker lite på vad jag ska hitta på när jag kommer hem från New York i september. Men jag väntar till efter den resan. De finns en chans att jag klarar en Thailand resa i December i år. De som också finns i tankarna är att jag skulle vilja göra en resa till Stockholm. Annars vet jag inte och jag vill inte fundera mer på de nu. De är jobb och resa till Amsterdam och New York som jag vet nu. De är de som ligger närmast om man säger så. Som de känns så är de nog bäst att jag inte tänker längre fram än på just detta.

 Hur de än blir efteråt så hoppas jag att jag känner mig nöjd även om jag inte gör något mer efter dessa resor, innan detta året är slut. De kan ju vara så också att man faktiskt känner att man inte ha råd eller inte vill spara dom pengar som krävs för att göra de som ändå någonstans finns i bakhuvudet. (Thailand eller Stockholm)
Men de känns ändå ganska skönt att veta att jag kan ha, inte helt orealistiska drömmar även tiden efter att jag har genomfört denna dröm med 3 utlandresor på ett år. Patong, Amsterdam och New York ) 

Jag kanske är lite knäpp? Kanske borde jag spara och lägga undan pengar till den tiden då jag kanske inte längre har de så bra (om den nu kommer) . Saker som händer andra kan ju även hända mig. Allvarliga sjukdomar eller andra tragiska saker händer ju andra. "Livet drabbar oss alla ibland" Men man kan vända på de också och säga såhär: De är nu man ska passa på att förverkliga sina drömmar för väntar man med de så kanske sen är försent. De är ju de man aldrig gjorde som man brukar ångra mest av allt. Tror jag i alla fall..

Kram...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE