Lite tankar denna påskafton.

Sitter här och funderar på allt möjligt. Tänk va mycket jag tänkte på igår, förra veckan och säkert också för 2 månadersen tillbaka som jag idag också tänker på. Mina resor i år har jag mycket tankar kring som vanligt. De är ju så att de är inte mycket annat som gäller i år. Jag kan vara imponerad över hur vissa säkert bara utan att tänka kan dra iväg ut på 1, 2 och kanske 3 resor på ett och samma år utan att ens planera hälften så mycket som jag gör ! Men de är såhär jag funkar ! Jag gör inte mycket av dom stora sakerna (som dessa resor ändå är) utan att planera mycket och sen vara säker på att jag klarar av de. Thailand i år blev som jag ville. Jag bodde bra och lyxigt. Jag spenderade mycket pengar om man tänker på att de var i Thailand jag var där svenka kronan är värd en hel del. New York resan hoppas jag att jag spenderar mycket pengar på att uppleva mycket. Jag vet inte riktigt hur de kommer att bli, de får vi se när jag kommer dit. Men jag åker till en stad där de känns som att de finns så mycket att göra så jag tror inte jag skulle hinna med allt även om jag hade "hela livet" på mig och obegränsat med pengar. New York resan hoppas jag blir ett upplevelse resa där jag får se mycket i verkligheten (live ) som jag annars bara har sett på tv och i filmer.

Tredje resan kan jag inte säga så mycket om för jag vet fortfarnade inte vart de blir av. Men jag är lite inne på att verkligen satsa hur mycket som helst på ett riktigt häftigt boende ! Lyxhotell med 5 sjärnor(*****) och som kostar hur mycket som helst ! De finns på alla möjliga platser jorden runt och de är bara att sätta sig ner och "frossa" i de. Jag skulle kunna tänka mig att bara stanna några dagar på ett ställe bara jag får bo på ett lyxhotell. Den tredje resan lutar även den åt en större stad , men jag vet inte för allt beror på hur mycket pengar jag har kvar när jag kommer hem från New York.

Att blir någonting de är jag ganska säker på. Man kan ju få väldigt billiga flygresor där en flygbiljett knappt kostar någonting. Jag har också fått bekräftat för mig själv i flera månader nu att jag kan spara väldigt mycket pengar. Denna månaden tex lyckas jag spara 10 000 kr. Jag lär nog inte kunna bestämma mig innan sommaren var de bär av efter New York i alla fall, men om jag får gissa så tror jag att de kanske bara är typ 3 månader kvar sen har jag nog fått ihop hela reskassan får årets alla resor och då räknar jag alla kostnader som detta "kalaset" kommer att kosta. Jag vet inte om jag har rätt, men om jag gissar så tror jag de...

Resor och sånt känns inte som något bekymmer, detta fixar jag bara jag kör på som vanligt och nu är jag ju så inne i de  de med sparandet så de är ju bara att köra på. De tråkiga är att jag känner mig lite snål. Fast jag vet inte om jag är de?? Jag sparar ju till något för att sen kunna lyxa till de lite och komma ifrån vardagen lite av jobb och slit och de vanliga här hemma

En annan sak som jag faktiskt redan nu har en lösning på, men jag vet inte om jag kommer att göra de för jag planerar liksom bara detta året. Men de är i alla fall mitt bostadslån. Jag är helt säker på att jag kan fixa de nästa år. Kan jag i år spara så mycket pengar som jag  redan nu har gjort så borde jag klara bostadslånet's kostnad och göra de som krävs för att "nollställa" de nästa år. Frågan är egentligen bara om jag vill göra de? De är ju ganska tråkigt att göra så, men de känns mest rätt och jag tycker ofta de är bäst att göra de som känns mest rätt, Hur tråkigt de än kan vara. Rationell kanske detta heter, lite "fyrkantig" känner jag mig. Jag har ju mina drömmar och jag vill väldigt gärna förverkliga dom innan de är försent. Jag vet inte om lösa bostadslånet är något jag direkt drömmer om, men de skulle hjälpa mig att förverkliga dom drömmar som jag verkligen vet att jag har. När jag väl har gjort de (förverkligat mina drömmar ) då kommer jag ju att få plats med nya. 

Jag vet inte om detta heller egentligen är en dröm, men de är nödvändigt i alla fall. Renovering av min lägenhet. För ca 5 minutersen så gjorde jag de som jag så många gånger tidigare har gjort. Jag gick runt här hemma kolla vad som skulle behöva göras och sen bara jag typ "faller ihop" och ser massa jobb framför mig. Dessutom är de stora pengar de handlar om  man tänker på vad jag vill göra. De är mycket roligt man skulle kunna göra för dom pengarna istället för att renovera min 2:a i Vänersborg. Men återigen, de känns mest rätt även om de inte är roligt. De är mycket jobb och en hel del pengar de handlar om. Jag ser de framför mig och just nu känns de som ett för stort projekt för mig. Jag vet faktiskt inte om jag skulle kunna klara av de och jag har ingen bra lösning på hurdetta sk gå till. Sålänge jag inte vet de så kommer jag nog inte att göra de. Något kanske jag gör, men de jag vill göra de känns för stort för mig när de gäller renoveringen av min lägenhet.

Hoppas att ni alla har haft en bra påskhelg såhär långt. Många av dom jag känner vet jag skulle jobba hela påsken. Känns skönt på något sätt att jag är ledigt mycket under påsk, men jag får igen de nästa vecka, var så säker på de. Då är de 6 dagar av 7 med jobb som gäller. De är en hel del långa pass. De som jag ändå gillar med de är att jag får möjlighet att sova ut varje dag och de lär nog behövas.

 Men jag är ju ledig ett tag till hela dagen imorgon och på måndag börjar jag jobba kl 17:00 så man kan nästan säga att jag är ledig då med. 

Kram och Glad Påsk !
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE