Kärlek .. (gästbloggare Malin)

Malin's kärleskförklaring till sin Peter..

Peter min älskling. Jag e så glad att vi är tillsammans. Du är de jag behöver. De där lilla  extra, jag har aldrig varit så kär i någon som jag är nu. Aldrig såhär KÄR, aldrig så starkt förälskad. Du gör mig verkligen varm varje gång jag ser dig. Jag tror inte jag har varit kär på de här sättet förut.. Jag älskar dig och jag är så glad att du älskar mig. Herregud vad de pirrar i magen när jag ser dig. Tänk va de pirrade i magen när jag såg dig första gången. Vi satt brevid varandra på den där festen och bara tittade på varandra. Jag ville ha dig vid första ögonkastet och jag tror du kände de samma för mig. När du ler mot mig så lever jag på de hur länge som helst. Du har energi som skulle kunna användas till att försörja hela jorden vid ett srömavbrott.
Jag vill inte se dig ledsen så jag skäller aldrig på dig. Skulle jag se dig vara ledsen så skulle de skära i mig så mycket när jag inte ser dig på de sätt jag vill. ÄLSKLING, du är den underbaraste och jag älskar dig av hela mitt
hjärta.
Älskling , du är verkligen världens underbaraste person . Jag älskar dig för att du har ett stort hjärta och samtidigt är du jättesnygg. Ditt leende och ditt sätt att vara gör att jag blir varm i hela kroppen. Dina kyssar, din beröring och din värme... Asså allt är till för bara mig. 


Jag kommer aldrig kunna sluta älska dig oavsett vad som än händer .. Mitt hjärta kommer alltid att slå för dig. ÄLSKAR dig Peter och jag kommer alltid att göra de. Du gör mig knäsvag när du kysser mig eller när du berör mig och din omtanke och kärlek som du ger till mig gör mig smatidigt lugn. 


Peter du gör mig lycklig, glad och du får mig också att känna mig så vacker. Peter !!! Jag älskar dig så...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE