Konstig konst - Inget Stockholm.

Jag fattar ibland ingenting om hur det funkar när man håller på med konst. Jag är ju ingen konstnär heller, men för att försöka vara rolig så kan man ju säga att det kan vara konstigt med konst. 
 
I söndags skrev jag ett inlägg där jag typ bara sa några ord om att jag inte kommer att kunna göra så mycket med min konst just idag. En halvtimma efter att jag hade publicerat det inlägget så tjänade jag ungefär en tredjedel av dom pengar som jag behöver för att nå mitt ekonomiska mål som jag har med min konst för i år. En tredjedel på en söndag. Normalt sätt tar det över 3 veckor för mig att tjäna dom pengarna på min konst, som jag nu bara sopa in på en liten ledig söndag. Jag ansträngde mig nästan ingenting. Det som normalt tar många timmar att göra, gick i söndags på 5 minuter. Jag ska erkänna att jag hade lite tur, men det är ju bara att tacka och ta emot. Jag är ju inte ledsen över när något går väldigt enkelt att tjäna pengar på. Ibland fattar jag ingenting om detta med konst, men det kanske är bra det. Då blir man ju extra glad när man tjänar mycket pengar, utan att man fattar varför. 
 
 
Jag hade tänkt dra till Stockholm i slutet av denna veckan. Tanken var att jag skulle åka fredag och komma hem på lördag, men jag har bestämt mig nu för att strunta i det. Jag har lite för mycket annat som jag vill känna mig säker på att jag håller fokus på.
 
Jag vill få alla inkommande pengar på rätt plats under denna veckan,  konstprojektet tog ju en oväntad vändning som jag vill få kontroll över och jag ska köra buss på söndag och måndag.   Jag känner bara att det blir för mycke om jag ska resa iväg också. Stockholm finns ju alltid kvar i november och december. 

Jag har vänt och vridit på om jag ska åka eller inte, men nu har jag bestämt mig att jag skiter i det. Jag får gå på marknaden under lördagen. Det är inte dåligt det heller. Det är ju också skönt att man är ledig från och med ikväll och ända fram till söndag. 
 
Jag har ju besökt Stockholm två gånger i år, men jag har sagt till mig själv att det ska bli minst tre gånger under 2022. Jag har sen flera år tillbaka gjort det till en liten tradition att åka minst en gång per år. Men när pandemin och covid slog till i mars 2020 så blev det inget, varken 2020 eller 2021. Så man kan säga att ska jag hålla på traditionen eller principen att jag vill åka minst en gång om året till Stockholm, då har jag ju årets besök kvar. Dom två tidigare besöken i år var ju dom resorna som inte blev av 2020 och 2021. 
 
Stockholm-Februari 2022
Stockholm - April 2022
 
BILDER FRÅN STOCKLM - OKTOBER 2019
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE