Lugn dag. Söndag (2022 10 23)

Har en extremt lugn dag. Jag har egentligen inte gjort någonting. Jag känner att jag har fått mycket gjort under denna veckan. Idag känner jag att jag inte behöver göra så mycket. Antalet steg var avklarade igår. Konstprojektet finns ingen mening med att jobba på idag. Mer pengar kommer in nästa vecka så det är ju bara att vänta tills imorgon. Jag känner mig just nu lite osäker på om jag kommer att orka med att göra allt som jag vill få gjort innan detta året är slut, men tar jag en sak i taget så kommer det nog att funka. Det svåra är ju att jag vill spara en större summa pengar, samtidigt som allt jag vill göra kommer att kosta en del. Jag blir lätt osäker på om det går att både spendera och spara. Det är ju inte så konstigt att jag känner så. Frågan är vad som är värt att prioritera om man nu inte kan få allt. 
 
Någonstans känner jag att jag är nöjd med den här veckan. Samtidigt har jag mått ganska dåligt över saker jag har drabbats av och problem med som jag har haft med vissa människor som inte kan låta mig vara ifred. I början av veckan tog detta väldigt mycket på krafterna och jag blev rädd för att jag skulle bryta ihop totalt och inte orka resa mig. 
 
Men jag var snabb med att prata med personer som jag litar på och som jag vet bryr sig om mig på riktigt. Jag fick mycket stöd direkt och den där känslan av att jag var "under isen" försvann väldigt fort. Jag fick istället lite extra energi av alla som brydde sig och jag tänkte också att ingenting kommer ju att blir ju bra igen om jag ger upp och bryter ihop. Saker och ting blir ju i alla fall till det bättre om jag bara börjar göra sånt som jag gillar och känner att jag vill få gjort. Allt detta blev väldigt uppenbart för mig. Bättre att bita ihop och agera, än att bryta ihop och ge upp. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE