Träffade Sofia och Kalle.

Jag är hemma från Stockholm igen. Jag trivdes lika bra som jag brukar göra när jag är i den stan. Denna gången åkte jag till Stockholm för att i första hand träffa Sofia Dalên och Kalle Möller. Dom kör ju b.la Youtubekanalen (om jag nu har fattade rätt) Paradrätten tillsammans.
 
 
Jag var inte i Stockholm för att laga mat utan jag skulle träffa Kalle och Sofia för hänga med dom och samtidigt få en guidad tur av Kalle inne på Nationalmuseum. 
 
Detta var en Musikhjälpenauktion som jag budade hem i december förra året och i helgen var det alltså dags att göra detta. 
 
Kalle var väldigt duktig och han kunde otroligt mycket om allt so mman kan se inne på Nationalmuseum i Stockholm. Sofia var en pigg och glad tjej som jag precis som Kalle gillade jättemycket. Allt blev väl ungefär som jag innan hade förväntat mig att det skulle bli. Efter 2-3 timmars häng så skildes vi åt och jag fortsatte resten av min tid i Stockholm på egen hand. 
Det var kul att träffa Kalle och Sofia. Dom har jag sen ganska länge velat träffa och i helgen fick jag äntligen göra det. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE