Har en del att göra - Mors dag skiter jag i.

Jag har en del att ta tag i och jag ska sätta fart med allt jag har att göra denna söndag. Allt lär gå ganska fort, men jag måste ta tag i de iallafall för att få allt klart och jag vill få allt klart innan nästa vecka drar igång så nu kör vi.
 
Det är ju MORS DAG också fast det kommer jag inte att bry mig om. Min morsa bryr sig inte heller om denna dag, det vet jag sen gammalt. Detta tycker jag är så skönt. Jag har ju sen jag var liten inte haft ett hem där mina 2 biologiska föräldrar lever ihop. Kanske just därför har jag aldrig behövt bry mig om vad som är tradition och inte. Ofta har det liksom inte varit praktiskt möjligt att ens kunna tänka på hur man ska fira någon speciell på en sk speciell dag.
 
Jag bryr mig helt enkelt  aldrig om att hålla på några traditioner. Det känns bara för tråkigt och bara föråldrat att hålla på gamla traditioner år 2013.  Ibland jobbar jag istället för att tex fira jul, påsk eller någon annan högtid och jag har aldrig någonsin brytt mig om att det är någon speciell dag. Julen 2012 tex så jobbade jag förmiddagen. Sen  gick jag hem till farsan och hans fru. Syrran var iväg och jobba och kom lite senare. Farsan skulle iväg och leka tomte och sen kom han tillbaka framåt kvällen. Jag minns inte hur det var exakt, men något inslag av tradition om att hela familjen skulle vara samlad på ett ställe fanns inte den julen heller.  Jag är bara så nöjd över att man aldrig behöver ha tråkiga dagar som många av alla dessa dagar som en del tycker att man ska fira är. 
 
Nu är det dags att ta tag i denna dagen som verkar bli en solig och fin dag.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE