Ont i ett knä.

 
Jag har lite ont i mittt knä efter att jag slog i det igår ganska hårt. Alltid när jag tränar och känner att jag har ont någonstans då kör jag aldrig lika bra. Hade jag varit en hockeyspelare eller nåt så kanske jag bara hade ruskat på huvudet och kört vidare, men jag är nog lite mer finkänslig så känner jag att jag har rejält ont någonstans då blir jag liksom begränsad. Jag provade lite att belasta mina ben, men det gjorde bara ont i knät så jag körde typ armar och överkropp idag. 
 
Detta lär snart gå över iallafall. Det är ju liksom ingen skada utan jag har ju bara slagit i knät ordentligt. Det kommer säkert att göra ont några dagar och sen är smärtan bara borta.  Att det skulle vara värre har jag svår att tro.
 
Skönt iallafall att  träna de som jag kunde köra. Det är otroligt roligt fortfarande och jag tror jag kommer att hålla på regelbundet hela året och det är nog första gången sen jag slutade med pingisen som jag inte ger upp efter ett par månader för att sen börja om igen med träningen. Nu kör man på. Alltid några dagar i veckan och roligt är det också. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE