Möte och jag passade också på att handla.

Jag har varit på möte med jobbet. Vi var ute på Överby och fick lite info om allt möjligt.  Det verkar som våran ledning är nöjd med hur trafiken rulllar. Enligt  statistik och tabeller som vi fick titta på så fanns de vad jag kunde förstå väldigt mycket som vi som jobbar i detta trafikoråde var väldigt bra på, till och med bäst i Sverige om man kollar på statistiken. Även om jag personligen är ganska ointresserad av statistik och mätningar av olika slag så är det ju såklart kul att faktiskt få veta att vi är bra på det vi gör. 
 
På mötet bjöd man på lite sallad också. Jag fick i mig det mesta, men inte allt. Det fanns ju lite paprika och något som smakade maskrosblad. Sånt kan jag inte äta ju. Fast de mesta på tallriken var gott.
 
 
Effter mötet passade jag på att handla lite eftersom jag var på Överby. Jag köpte sopsäckar så att jag nu kan fortsätta röja i källaren. Jag har också under lång tid stört mig på att jag inte har plastfickor hemma så jag köpte 50 st sådana. Nu har jag plastfickor så det räcker livet ut ochjag  behöver jag inte gnälla över att jag inga har. 
 
När jag skulle hem fick jag lift med en kompis som fick se att jag stod och väntade på bussen. Han svängde in på hållplatsen och frågade om jag vill åka med till Vänersborg. Det är ganska ofta så för mig. Jag planerar att göra något själv (tex ta bussen) Någon ser vad jag är på väg att göra och då ställer man alltid upp och hjälper mig utan att jag ber någon om det. Rätt skönt att sånt ofta händer mig.
 
 
 
 
 
Nu har jag massor av sopsäckar så nu kan jag fortsätta röja i källaren. Det man har en gång har påbörjat ska man se till att göra färdigt. Om det finns något jag vet så är det just det. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE