2011 02 02




Lång dag igår, och jag var väldigt trött när jag kom hem ifrån jobbet. Bra de för då sover man gott om natten och de har jag gjort länge nu. Får se om jag sover lika bra nästa vecka när jag ska upp 03:15?




Annars är allt som vanligt. Jag har lite vardagliga saker att göra och jag räknar och räknar så jag inte har missat något när de gäller mina resor detta året. De är kul och räkna på de för de går så bra och jag tror att jag kan resa vart jag vill på min tredje resa om jag håller budget, är noga och sätter in så mycket pengar som jag planerar på mitt drömkonto nu resten av året.  Ett litet bekymmer är att jag inte riktigt vågar boka någon tredje resa än och jag tror inte jag vågar göra de innan jag kommer hem från New York.

En tanke är att åka på något redan i maj och sen ha New York i september som den tredje resan år 2011, men jag är lite för feg och vågar inte riktigt chansa på att de liksom funkar med allt då.

De känns också som jag behöver mycket tid på mig att förbereda New York resan. Framförallt vill jag verkligen veta innan jag åker vad jag verkligen vill se och göra. Dessutom var äter man bra och ....? Allt detta kan man säkert planera ganska fort, men jag vill vända och vrida på de lite och jag kommer att fundera mycket på de framöver. Lite vet jag ju redan nu att jag vill se såklart.

* The Statue of Liberty !

* Radio City Music Hall !

* Central Park !

* Times Square !

* MOMA Museum !

Bara desa 5 saker känns rätt häftiga och jag hoppas jag tar mycket coola bilder och lägger ut på Dannebloggen. Snacka om att min  blogg kommer att kännas cool efetr dettta. (kommer jag att tycka i alla fall) 

Efter dessa fem saker så vet jag inte riktigt? Men Brooklyn Bridge måste väl vara något man vill se och promenera på också. 



De finns mycket mer .. New York är så jäkla stort ! De fattar jag även om jag aldrig har varit där. Jag tror de kan vara bra att kolla lite innan vad man vill göra och framförallt se innan man "taggar" dit. Jag har ju några månader på mig så jag ska vända och vrida lite på detta nu ett tag. Jag tycker detta är kul för jag håller på att förverkliga My Dream 2011 och då är inget tråkigt att göra bara jag ser chansen hela tiden att jag ska klara att förverkliga My Dream..

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram..





Gabriella
02 February, kl. 22:10 | Blogg;

Vad roligt danne! Jag vill också dit :)!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE