2011 02 03




Tja !


Soligt och fint är de, nästan som i Thailand. Jag är ledig idag och de känns skönt. Jag håller på med lite vardaglig "trök" göra. Jag gör de jag ser behöver göras. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag så vi får se vad de blir. Mycket slappa tror jag, kanske en promenad, kanske inte....

Någonting som jag tycker är kul är jag nu börjar se den 3:e resan framför mig. De kan vara så bra att jag kanske vågar boka den innan jag taggar till New York. Men vi får se längre fram. Allt känns bra nu i alla fall och alla uträkningar stämmer med verkligheten precis som jag har planerat alltså.



De svåra med New York resan (precis som med Thailand) är att de inte är så lätt att veta hur mycket pengar man kommer att bränna i New York. Jag har satt ett "max", men jag har egentligen ingen aning än om de är för mycket eller i närheten av rätt. För lite är de inte för ska jag gå över maxgränsen för hur mycket pengar som jag tycker är ok att bränna i New York då får jag  lyxa till de värre än värst. De är jag ganska säker på. Som vanligt så räknar jag väl fel fast åt rätt håll. I Thailand så satte jag en maxgräns för hur mycket jag fick bränna. Jag var inte ens i närheten av den summan och de skulle inte förvåna mig om jag gör samma feluträkning igen. FEL FAST ÅT RÄTT HÅLL ...... Dagens I-landsproblem. Ganska angenämt bekymmer egentligen för man skulle ju kunna ha de problemet att man inte hade några pengar att resa för..

Kram..





Lisa
02 February, kl. 10:43 | Blogg;

tänk inte så mycket på pengarna, du har säkert en jättebra sparplan som du kommer att hålla utan att behöva reflektera så mycket över hur du lever här i Sverige.

Anonym
02 February, kl. 09:29 | Blogg;

När jag var där var det som sverige ungefär ,kanske lite billigare om man gjorde normal grejer. Men sen är det ju massor man vill som turist och det kostar. Jag ska dit igen någon gång. Det var kanon. :-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE