2011 02 06

Tjena !

Hopaps allt är bra med er denna söndag. Många av er tittade kanske på MELODIFESTIVALEN igår. Själv jobbade jag ju, men jag hade nog inte tittat ändå. Jag bruklar bara titta på finalen. Samma gör jag när de är IDOL på tv. Jag kollar bara finalen. Jag har kanske inte de där riktigt stora intresset av dessa två musikprogram. De känns som att hela året visas antingen IDOL eller MELODIFESTIVALEN på tv. När MELODIFESTIVALEN är slut så tar de inte lång tid innan man kan se på IDOL på tv istället och de pågår nästan fram till att MELODIFESTIVALEN börjar igen. De skulle bli för mycket för mig som inte är så fanatiskt intresserad.

Idag har jag varit ute och käkat lite och jag lägger såklart upp en bild och de skulle inte förvåna mig om någon har en åsikt om mina matvanor igen.




Ha en trevlig dag !

Kram..





Jonas
02 February, kl. 14:36 | Blogg;

Men Danne, när ska du göra det jag föreslog med att laga en egen måltid? Och DÅ menar jag inte att du ska sätta in djupfrysta pommes i ugnen och värma en "köttebit" i mikron. Jag skulle bli överlycklig och helt salig om du tog bilder på dig när du lagar mat någon dag. De hade varit toppen, tummen upp för att du strunta i den tråkiga kartongen idag. Keep up the good work!

Gabriella
02 February, kl. 21:40 | Blogg;

Danne, en sak som är jättegott till pommes är att doppa dem i skirat (smält) smör!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE