Danne kommenterar detta ...!


Fick en kommentar i detta inlägget från Ninne.

Vore det inte bättre att faktiskt jobba på dina fel och brister, så du kan vända det till något positivt, istället för att jobba på att acceptera dem?


Danne - Du kanske har rätt, men jag tror att går man runt och tänker för mycket på sina fel och brister som man själv tycker att man har så blir de lätt att man ältar dom för mycket.

 Om man tex har haft en dålig dag på jobbet eller i skolan och så kommer man hem och tänker : Hur kunde ja.... varför gjorde jag sådär ....? Jag borde ha klarat de där bättre... bla bla bla !!!! Då mår man inget annat än dåligt. Alla människor har fel och brister och de är mänskligt att ha de ... Hur duktig och bra man än e på något så kommer man ju aldrig att vara på topp jämt. Ingen är på topp jämt så därför tycker jag att de är viktigt att acceptera och inse att man har sina fel och brister.

Däremot tycker jag att man ska försöka lära av sina fel och misstag, men för mig är de inte riktigt samma sak som att jobba med dem. Jag kämpar på hellre på med att tala om för mig själv att jag är bra ,fantastisk och hur härlig och underbar som helst  !!! De är ju precis så man säger till någon som man tycker väldigt mycket om och då är de inte fel att säga de till sig själv heller.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE