2010 01 24

Godmorgon på er ...

Hoppas att ni mår bra. Jag mår jätte bra och de är alltid skönt. Får se vad jag hittar på idag ? Jag har inte bestämt något, men jag ser att jag behöver göra lite vardagliga saker som att städa och så. De får bli ett besök på favvorestaurangen. Jag tror inte de blir någon träning idag utan jag kör hårt nästa vecka istället.

Jag mår som jag sa jätte bra och de har jag gjort så länge nu. Undra vad de beror på ? De finns säkert många orsaker till de. Jag har ju lite saker som jag ser fram emot så som SM i pingis, resa till Thailand och Kiss  konsert i Stockholm i sommar.

Att jag har mått bra en längre tid beror säkert också på att jag i flera år har försökt utveckla min personliga styrka genom att bla sträva efter de som jag tycker är väsentligt och värdefult för just mig oavsett vad andra tycker. Jag gör de jag tror är bäst för mig. De handlar också att lära känna sig själv för annars kan man ju inte veta vad man mår bra av.

Jag misslyckas ibland och utsätts  precis som alla andra för prövningar och motgångar , men de lär man sig ju något på de också. De är ju så att de gäller att resa sig och  gå vidare. Lära sig av de som händer och ta med erfarenheten när man går vidare  i livet. De låter präktigt och de kanske inte alltid är så lätt, men de har funkat för mig när de gäller utvecklandet av min personliga styrka.

Ingen går igenom livet utan sorger, bekymmer och besvär. Men tänker man mitt upp i allt som händer att de kommer att ordna sig och bli bra ändå så tror jag att de blir de till slut. Dessutom är de alltid viktigt att man lever i nuet.... Så man inte går och oroar sig för saker som inte har hänt än.

Kram ..






Dennis
01 January, kl. 17:37 | Blogg;

hej danne!

viket program gick du på gymnasiet? finns de något gymnasieval man kan gå för att bli busschauför? kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE