- 13





Jag har jobbat hela kvällen och natten. Det har varit kallt som fan ute. -13 grader... När jag går hem så känns de att de är kallt. Jag fryser inte , men jag får lite tårar i ögonen och de beror inte på att jag gråter utan de är bara kallt. När jag går hem efter kvällen och nattens arbete så får man konstigt nog många tankar i huvudet. Inget viktigt och de är inget av alla dessa tankar som löser livets mysterium direkt. Jag tänker att va kallt de kan vara. Jag går förbi en bil och tänker att de är skönt att ingen ha för usch va kall den kommer att vara när man ska ha den efter att den har stått ute en hel natt och dessutom får man skrapa rutor.

 En annan tanke jag fick och som jag aldrig någonsin tidigare hade funderat på var att hur kommer jag att tänka kring allt jag är med om i detta bussförar jobb om 10 kanske 15 år. Kommer jag att tänka att jag begick många fel eller kommer jag att tänka på vad bra jag hade de eller ja jag vet inte. Ibland funderar jag tillbaka hur jag hade de när jag spelade och höll på med pingisen som mest. De finns jättemycket saker där som jag ångrar, men jag tänker också på att jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade gjort som jag gjorde då. Om de är bra  eller dåligt de vet jag inte. De enda jag vet är att  ju mer jag tänker på pingisen och allt jag gjorde och fick uppleva då, de kan jag sakna som fasen. Får se hur jag tänker kring detta jobbet  i framtiden ??

   Nu är klockan 04:00 så jag tror de är dags att sova.  Hoppas nu inte plogbilen kör utanför mitt fönster som den ibland gör tidigt på morgonen.
 
Kram och god natt...






Lina
01 January, kl. 13:18 | Blogg; http://alexlina.blogg.se/

Tack :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE