Jag skriver av lite tankar






Gör jag rätt eller fel ? Människor omkring mig säger  ofta vad som är rätt och fel. Eller vad dom tycker är rätt och fel. Jag är försiktig med alla råd jag får och jag försöker ha tålamod med dom personer som ger mig dom. Råd kan man säga är något som man ofta väljer att lägga i en sil, de som går igenom de använder man som värdefull information. Om jag nu själv vill de såklart.

De mycket man ska vara enligt va andra tycker, undra vad jag själv tycker att andra ska vara. Jag funderar på de och sen kanske jag skriver ner de senare i kväll. Hur vill jag själv vara ??? Vet jag de ??? Ja kanske ....

Jag tycker i alla fall man ska njuta av livet, för de går inte i repris om man inte tror på något religöst. Själv tror jag inte på  gud, men jag hoppas att jag respekterar dom som gör de. Man lär så länge man lever. De jag verkligen har lärt mig de är att politiker ljuger och priset stiger. Jag väljer att leva i nuet. De funkar alltid hur tiderna än förändras. Egentligen är de inte tiderna som förändras utan de är ju folk som gör de.

Kram !

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE