STUDIELÅN NEJ TACK !

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR EN INKOMST SOM JAG FÅR GENOM ATT ARBETA. DE ÄR BUSSKÖRNING, DENNA BLOGGEN OCH HEL DEL ANNAT. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG ALDRIG HAR BEHÖVT ELLER HAR STUDIELÅN. JAG DISKUTERADE DETTA TIDIGARE IDAG MED EN KOMPIS.

OM MAN LEVER PÅ STUDIELÅN SÅ KANSKE MAN KAN FÅ UT 9000 KR SOM MAX I MÅNADEN. ( NI SOM VET FÅR GÄRNA KOMMA MED ANDRA UPPGIFTER OM DE ÄR SÅ ATT MAN KAN FÅ UT MER) 9000 !! DE ÄR INTE ENS TVÅ SIFFRIGT BELOPP NÄR MAN HAR ETT ARBETE MED NORMAL LÖN SÅ FÅR DOM FLESTA UT MELLAN 15 - 20 000.
ATT PLUGGA OCH KÄMPA PÅ MED DE ÄR JU OFTA BRA, MEN DE FINNS INGA GARANTIER ATT DU FÅR NÅGOT JOBB FÖR ATT DU HAR PLUGGAT I MÅNGA ÅR. DESSUTOM ÄR DE JU INTE SÄKERT ATT MAN KLARAR AV ALLA UTBILDNINGAR OCH TENTOR OCH ALLT VA DE HETER SOM MAN GER SIG IN PÅ.

LÅT OSS SÄGA ATT MAN EFTER SKOLAN FÅR ETT JOBB. JA DÅ STÅR MAN DÄR OCH FÅR BETALA TILLBAKA DETTA STUDIELÅN.FÅR DU ETT VÄLBETALT JOBB GENOM DIN UTBILDNING SÅ STÅR MAN ÄNDÅ DÄR MED ETT STUDIELÅN SOM KAN VAR TUFFT ATT BETALA TILLBAKA... HOPPAS JAG ALDRIG KOMMER PÅ TANKEN ATT TA ETT STUDIELÅN.  JOBBA OCH TJÄNA PENGAR  ÄR DE SOM GÄLLER OCH JAG ÄR GLAD FÖR ATT JAG GÖR DE.....





Emmiz
01 January, kl. 14:02 | Blogg;

Jag anser dock att det oftast är lönande att utbilda sig och således att ta ett studielån. Väljer du en utbildning som enligt prognoser ger jobb med en bra lön är det inga problem att betala tillbaka lånet.



Väljer du, å andra sidan, att ex läsa lösa kurser som inte leder till en examen blir det såklart svårare rent ekonomiskt.



En bra utbildning (ex. ekonomi, jurist, medicin etc) som du får ta studielån för förlorar du inte på! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE