Vecka 42

 Jag har jobbat hela fucking helgen.  Jag har jobb idag också, men sen (tis, ons och tors) får jag några lediga dagar.
 
Jag får se hur mycket tålamod jag har och om jag kan hålla i allt som jag tror gör att jag lyckas med saker som jag vill fixa. Eller så "syndar" och gör saker som bara känns bra för stunden, men som sen gör att jag inte får täppa till dom gropar jag gräver. Tålamodet har börjat tryta och jag skrev ju förra veckan att jag kanske inte orkar bry mig mer om allt jag skulle vilja fixa under detta året. Det känns ju svårt att fixa vad jag än väljer att försöka ta tag i. Just nu kommer jag inte loss och då kanske det är bättre ta en liten paus från allt. 
 
Oavsett vad jag gör denna veckan så har jag ju några tuffa dagar av arbete, fredag- söndag. Jag tror att jag kommer att spela pingis minst två pass denna veckan. Jag körde bra förra veckan och det finns ingen anledning att träna mindre när man är sugen att spela och har möjlighet till det. 
 
Vi får se hur denna höstveckan blir, men det känns som att det kan bli en bra vecka. Även om jag har lite svårt att bry mig och ha mer tålamod. Det behöver ju heller inte vara fel att släppa loss lite mer än vad jag har gjort tidigare under detta året. 
 
 
 
(null)
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE