Ska jag bry mig mer i år?

Jag har försökt fixa massor med grejer den senaste tiden. Det känns som jag har misslyckats hur mycket som helst. Jag kan ändå inte varit missnöjd med dom pengar jag har fått in den senaste tiden. Då kan jag ändå tycka att mycket annat skulle gå bättre än vad det har gjort. Kanske gnäller och överdriver. Tänker för negativt eller har för stora krav och är för hård mot mig själv. Jag kanske också hänger upp mig för mycket på sånt som jag inte klarar av. Jag borde kanske bara börja glädjas mer åt saker som jag faktiskt har fixat och som jag mår bra över än idag att jag har gjort. 
 
Nu funderar jag på att inte bry mig mer i år. Jag vill typ bara ta en paus från att försöka fixa sånt som för mig är lite utöver det vanliga. Det känns ju som jag har trasslat in mig i för mycket misslyckanden och för att komma ur den dåliga trenden så kanske det är bra att bara göra mina vardagliga saker och sånt jag sen länge har gjort som är ständigt återkommande. Jag känner ju också mig trygg med hur jag grejar med mina pengar. Jag tycker att jag under hela detta året har prioriterat rätt och då kanske jag bara ska vara nöjd med det. Jag kan väl ta nya tag nästa år. Jag vill inte ge upp. Jag tänker bara att det kanske kan vara bra att ta en paus och inte bry mig på ett tag.
 
Sen har jag lite svårt att inte bry mig eftersom det känns som att jag ger upp då. Så vill jag ju inte känna. Då blir jag ju lätt bara som en vissen blomma. Samtidigt har jag tröttnat på att greja med saker som i slutändan aldrig leder någon vart. Ärligt talat så har jag väldigt svårt att veta vad som är rätt eller fel att göra just nu. Jag vill ju kämpa för att kunna förverkliga dom drömmar jag har. Jag har ju insett sen länge att det är det jag vill leva för varenda dag. Därför känns det fel att tänka tanken att jag ska ta en paus från att försöka fixa sånt som jag vet att jag kommer att känna mig nöjd och glad över att kunna göra. . 
 
(null)
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE