Natt och höstblogg.

Jag känner mig just nu lite snurrig i huvudet efter allt jobbande dom senaste dagarna. Det har ändå gott bra och allt har varit ganska lugnt. Eller så har jag bara lärt mig jobba på ett sådant sätt så att inget längre känns jobbigt eller stressigt. Tar man det lugnt så känns kanske allt lugnt också. Jag vet ju att jag alltid gör så gott jag kan, oavsett hur jag upplever att allt har varit i efterhand. Det ger mig en stor inre frid och kanske blir jag också mer lugn och avslappnad av det.  
 
Förövrigt så känner jag mig ganska lugn med andra saker också. I fredags skrev jag ju b.la. att jag hade tagit en lite större risk ekonomiskt än vad jag normalt brukar göra. I ögonblicket när jag gjorde det där så kändes det lite läskigt, men när det nu har gått några dagar så tycker jag att jag borde få till det som jag har tänkt mig. Det känns inte lika läskigt längre och för varje dag så känns det bättre och bättre. Går det som jag vill så är tanken att jag ska tjäna på detta redan om två veckor. Den senaste tiden har ekonomin ändå gått så bra och dessutom har jag ju också haft lite tur den senaste tiden. Jag utnyttjar allt och rider på den s.k. "framgångsvågen". Jag känner att jag har råd att ta lite större risker och därför har jag väl vågat göra det också. 
 
För några månader sen så valde jag ju att avsluta mitt konstprojekt. Jag är fortfarande säker på att det jag tänkte först att jag vill få ut av det inte är något som i slutändan hade funkat. Däremot så jobbar jag på med min konst och jag tjänar pengar på det nu också. Skillnaden nu är bara att jag inte sparar några av dom pengarna som jag tjänar. Därför faller hela grejen med konstprojekt. Jag har fortfarande pengar kvar som jag tidigare har tjänat på min konst och som jag då valde att spara. Med det är ett sparkapital som stadigt sjunker och just nu så bränner jag mer än vad jag tjänar. I helgen har jag ändå tjänat bra på min konst, så jag tänker fortsätta. För pengar vill man ju tjäna liksom. Kan jag göra det på konst så tycker jag att det känns rätt coolt jag klarar av det. För jag tycker inte att jag är någon konstnär. Det kommer jag heller aldrig att bli. 
 
Mycket kanske känns lugnt och går bra för att det är höst. Hösten är ju min "favvoårstid" Jag tvekar alltid inför varje höst, men när det väl blir höst så känner jag i hela kroppen hur mycket jag gillar den. Det är mysigt och inget känns jobbigt eller stressigt. Mycket av sånt jag gillar att göra passar bäst att göra under hösten. Dessutom är det ofta så att mycket av sånt jag har kämpat med under året, börjar löna sig under hösten och sen fortsätter jag att få lön för mödan under resten av året. Det märker jag tydligt varje år. Jag tycker bättre om att gå promenader under hösten. Det är inte för varmt och inte för kallt.  Det känns också mysigare när man unnar sig en utekväll och hänger med personer som jag gillar just under hösten. Jag har oftast mer utekvällar under hösten än vad jag unnar mig under sommaren. Det händer något med mig under hösten. Det som att alla bra känslor kommer på en och samma gång, och dom måste jag få ut något bra av. Jag vill ju vara nära mina känslor, oavsett vad jag känner. Det är därför jag tror att jag gillar hösten så mycket. Jag har så lätt att hitta dom bästa känslorna, som jag mår bäst av under denna sköna årstid som jag tycker att hösten är. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE