Står och stampar - Ligger och plankar

Idag börjar jag en ganska tuff arbetsperiod. Annars under denna veckan så har jag haft det ganska soft med arbete, men idag och fram till måndag så handlar mycket om att bara: Äta, jobba och sova. Jag har förberett bra med matlådor som jag ska ha på jobbet. Jag har även fyllt på så att jag har ordentligt med mat som jag kan tänkas vilja ha före och efter jobbet. Jag har städat och allt är tvättat osv... Jag kan bara fokusera på jobb nu i 4 dagar nu. Så mycket annat kommer jag inte att hinna med och då är det ju skönt inte känna att man behöver ta tag i något som annars skulle stressa mig lite om jag inte hade ordning på det redan nu.
 
Jag har spelat 2 pingispass denna veckan. Det känns ganska bra i kroppen nu tack vare det. Jag körde 1,5 timma i tisdags och 2,5 timma igår. Jag är nöjd med dom två passen. Jag klarade ju av att göra vissa slag som jag inte innan visste att jag klarade av så bra. Det är ju kul när man känner att man fortfarande kan hitta teknikutveckla sitt egna spel. Man ska aldrig sluta våga testa nya saker. ibland blir man ju positivt överraskad. 
 
 
 Under denna veckan har jag också chansat lite med en ekonomiskt grej. Jag känt länge nu att jag bara står stampar på samma ställe och sånt jag har trott att jag kan tjäna pengar på har inte funkat. Nu har jag provat att ta en liten större risk. Jag kan ju förlora pengarna, men jag har råd med det. Man kan ju också se det som att om man tar större risker så ökar också möjligheterna. Det känns inte helt rätt när jag tänker på vad jag har gjort, men jag tappade lite tålamodet och jag ville att det skulle hända lite mer. Jag vill komma mer framåt och inte stå stampa på samma ställe. Det känns som att det ända jag har tjänat extrapengar på under detta året är sånt som jag har investerat i för flera år sedan. Jag kanske i framtiden kommer att tjäna på saker jag har gjort i år, men än så länge har det inte hänt så mycket med just dessa saker. Jag var trött på att inget hände så jag tog en större risk. Det känns lite läskigt, men förlorar jag på det så är det ingen fara på taket. Jag har råd med allt jag har gjort. Så i slutändan kanske det inte är högre risker med detta än något annat. Jag vet egentligen inte, men ibland känns det rätt att bara våga göra fel. Man kan ju få rätt även fast man själv först tror att det kan vara fel. Det roligt att få rätt när andra gapar högt om att man gör fel. 
 
 
 Jag mår bra av pingisträningen och den powerwalk som jag har genomför under denna veckan. Dom steg jag har som mål varje vecka att få i benen kommer jag att fixa även om jag jobbar som fan i helgen. Jag kan ägna mig åt planking hela jävla helgen om jag vill och ändå kommer det att kännas bra i kroppen. Den enda nackdelen är väl att man lätt kan få lite ont i bröstet om man plankar för mycket eller för länge. 
 
Ha en bra fredag och en trevlig helg!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE