Vecka 22

Ledig i tre dagar och jobbar 4. Rätt skönt att ha en sådan vecka även om jag har massor att göra under hela jävla veckan. Oavsett om jag kör buss eller inte. 
 
Annars  så ska jag fixa nytt pass denna veckan.  Mitt pass går ut i augusti, men jag tänker att det kan vara skönt att i alla fall ha lite marginal så man inte blir stående utan om man nu kommer på att man behöver det för någon resa inom den närmaste framtiden.  Klippa mig ska jag göra också. Jag ligger några veckor efter med klippning. Tanken var ju att det skulle ha blivit av när jag var i Stockholm för några veckor sedan, men inget med den resan blev ju som jag hade tänkt mig från början. Såhär i efterhand kan jag tycka att det var lika bra det. Jag fick ju betydligt mer pengar plånboken för att inte resan till Stockholm blev som den var planerad. Dessutom är jag ju nöjd med den frisören som jag brukar gå till här i Vänersborg. Så det blir nog bra. 
  (null)

Pengarna tar en jävla fart. Det gäller att hänga med så man får allt på "rätt" plats. Det som känns bra är att jag når ett större ekonomiskt mål nu och detta har jag ju kämpat ett tag för.  Full fart mot sommaren!!! Nu kör vi!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE