StockholmđŸŒžâ€ïžđŸ’›

Jag har varit i Stockholm nÄgra dagar och jag har mest "chillat". Det var skönt att komma hemifrÄn lite. Inte bry sig om varken jobb eller andra vardagliga saker. 
 
Torsdag
Åkte tĂ„g ner till Göteborg och sen snabbtĂ„g 1 klass upp till Stockholm. Skön resa och nu vill jag typ aldrig Ă„ka 2 klass tĂ„g lĂ€ngre. 
 
NĂ€r kom till Stockholm tog jag mig ganska omgĂ„ende till hotellet. Allt kĂ€ndes bara lugnt och det var skönt att bara fĂ„ checka in. Gick sen ut och kĂ€kade lite och det var typ en burgare pĂ„ Max. Onyttigt, men vĂ€ldigt gott. Sen chillade jag mest pĂ„ mitt hotellrum för jag var vĂ€ldigt trött och jag har ju egentligen bara Ă„kt upp till Stockholm för att just vila och ladda batterierna lite. Hemma blir det ju alltid att man jobbar med nĂ„nting, Ă€ven om jag skulle vara ledig frĂ„n busskörningen. Jag kan liksom ite koppla av hemma. Det Ă€r ju typ alltid nĂ„nting och jag lĂ€r mig typ aldrig att tagga ner pĂ„ riktigt. Ligger jag pĂ„ hotell i Stockholm sĂ„ behöver jag ju inte bry mig. Även om jag vill ta tag i saker sĂ„ kan jag ju inte eftersom jag inte Ă€r hemma. Det blir en skön kĂ€nsla nĂ€r jag inser hur gött man ka ha det bara man fixar lite för sig. 
 
Under torsdagen blev det mycket: TV, Youtube, godis och grejade med mina sociala medier. DÀr jag typ heter Dannebloggen överallt. 
 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
 
 
Fredag
Ganska "chill" dag i ett soligt Stockholm. Jag fortsatte bara ta det lugnt och kÀnde mig maximalt avslappnad i hela kroppen. Jag gick vÀl ca 30 000 steg denna dag. Jag trivs ju alltid bra i Stockholm och jag tycker om att bara gÄ runt pÄ gatorna och titta pÄ allt som finns att titta pÄ. 
 
 
(null)  
(null)
(null)
(null)  
(null)
(null)
 
 
Lördag
(null)
(null)
 
Hade mest fokus pÄ hemresan under lördagen. Jag stannade pÄ hotellet till kl 12 och sen traskade jag ner till stationen med tvÄ ganska vÀlfyllda vÀskor. Jag hade mer grejer med mig hem till VÀnersborg Àn vad jag hade nÀr jag Äkte upp till Stockholm. 
 
Jag kÀkade lite onyttig mat pÄ Centralen ( som smakade fan)  och sen vÀntade jag vÀl ca 90 minuter innan jag fick sÀtta mig i en skön 1 klass vagn i tÄget. Ner till Göteborg och sen upp till VÀnersborg. 
(null)
 
FrĂ„n Göteborg fick jag: Ta en ersĂ€ttningsbuss till Bohus, byta till en ny buss dĂ€r och byta igen i Öxnered till ytterligare en buss. Öhh

Jag kom hem ca kl 20:00 igÄr.  
 
 
Jag har haft nÄgra sköna och "chillande" dagar i Stockholm. Jag har egentligen inte gjort sÄ mycket och ingeting blev heller som det först var tÀnk, men som det nu blev sÄ har det bara varit bra för mig. Jag har haft en liten minisemester och jag har haft det i en stad dÀr jag trivs som fisken i vattnet.
 
(null)

 Det Àr skönt att bara komma hemifrÄn ibland. Det Àr lÀtt att man bara blÄser pÄ i sin vardag med allt möjligt skit och Àr man ledig frÄn jobb, men bara gÄr hemma sÄ grejar jag ju med massor med saker som kan vara minst lika tufft som att jobba med busskörningen. Reser man ivÀg har gott om cash sÄ kÀnns det bara naturligt att slappna av mer och inte bry sig om alla dessa stÀndigt Äterkommande saker som man alltid har att ta tag i hemma. Den kÀnslan gillar jag att kÀnna, men jag kan sÀllan hitta den om jag inte Äker pÄ en resa. 
Hemma Àr det ju alltid nÄnting som man kÀnner att man mÄste göra. Alla dessa mÄsten kan jag koppla bort helt nÀr jag Äker hemifrÄn. Dom finns tex inte i Stockholm och Àven om jag skulle börja tÀnka pÄ nÄgot vardagligt skit sÄ fÄr det ju ÀndÄ vÀnta tills jag kommer hem. DÀrför kÀnns det sÄ lÀtt att bara skita i det och istÀllet "chilla", som jag nu har gjort nÄgra dagar i Stockholm. 
(null)
 
(null)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE