Innan semestern.

Jag jobbar ungefär en månad till innan jag får den semester som man typ alltid längtar efter i 11 månader. När jag sen har den så kan jag väl inte säga att jag längtar tillbaka till jobbet, men jag blir väldigt slö och av allt man tänker innan semestern att man ska göra så får i alla fall inte jag gjort speciellt mycket. Jag slöar till och jag hamnar lätt den tanken att gör jag inte något idag så tar jag det en annan dag. Jag har ju semester så jag hinner nog. Sen går alla dagar och veckor och semestern tar slut. I bästa fall har jag fått gjort en fjärdedel av allt som jag först tänkte att jag skulle göra. 
 
Under dom närmaste veckorna innan årets semester så har jag det ganska lugnt med jobb. Jag är ledig från busskörning 3-4 dagar nästan varje vecka. Under denna veckan är jag ledig 5 dagar.  Det känns som att det bara är midsommarveckan som är lite tuff. Jag jobbar tex under hela midsommarhelgen och det är långa arbetsdagar. 
 
Jag har inte så mycket planerat. Varken under denna månaden eller i juli när jag har min semester. Jag vet ju hur mycket jag ska köra buss, men annars känns det som jag bara kommer att ta allt som det kommer. Jag hoppas att jag rör mig och tränar lite pingis. Det känns som säsongen är slut, men det är några som har pratat om att man gärna vill köra på lite under sommaren och jag ska försöka hänga på där. Det känns inte bra att ta en paus på 1-3 månader och sen när nästa säsong drar igång så ska man försöka komma igång med pingisen igen. Förövrigt har man folk i styrelsen på pingisen i Trollhättan frågat mig redan nu om jag vill ingå i något serielag under nästa säsong. Jag svarade väldigt tydligt NEJ. Sen var det ingen som pratade med mig mer om det. 
  (null)
 
Annars får jag se hur allt blir under semestern. Jag tänker att jag vill åka till Prag, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Men blir det någon utlandsresa inom den närmaste framtiden så är jag rätt säker på att det är till Prag jag vill åka. Blir det ingen resa under semestern så känner jag i alla fall att jag gärna vill åka till hösten. Så jag tror att det blir en resa till Prag i år i alla fall. 
 
 
 Det känns väldigt skönt att jag har lagt ner det s.k. konstprojektet. Jag gör ju samma saker som förut, men jag har inga krav på mig själv längre. Det är jätteskönt. Allt man gör nu känns mycket lättare och även annat som jag gör som aldrig har haft med något konstprojektet att göra, känns också mycket lättare att greja med. Konstprojektet var nog bara en tung ryggsäck som jag gick och bar på, fast jag egentligen inte orkade det. Det inser jag nu och jag är glad för att jag har kommit till den insikten. 
 
 
 
Jag fortsätter med att göra en sak i taget och det funkar bäst för. Jag har många saker framöver som jag vill få gjort och mycket känner jag att jag måste förbereda för att ha någon chans att få dom gjorda. Det är mycket pengar i omlopp nu också. Mer blev det ju också när jag lät "konstpengarna". Det som känns lättaste då är att ta en sak i taget och leva i nuet. Nuet funkar ju alltid eftersom det är det enda som jag kan veta något om. Det känns också som att jag har lättare att få saker och ting gjorda nu när det har blivit riktigt sommar och fint väder. Vad det beror på vet jag inte, men jag vet i alla fall från tidigare år att just sommarmånaderna brukar vara den perioden då jag tjänar som mest pengar på ett år. Sen har jag egentligen aldrig fattat varför det ofta blir så, men ingen blir gladare än jag när det händer. 
  (null)
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE