En sak i taget.

Jag har massor med saker att göra denna veckan. Lite jobbigt är det, men min strategi är att jag hela tiden gör en sak i taget. Om jag börjar på något då slutför jag också det, innan jag börjar på något nytt. Jag tänker heller inte på saker som jag vill ska hända längre fram. Det är mer nuet som gäller. Jag har lärt mig att inte mycket blir som jag har tänkt mig, men nuet vet man i alla fall att det är det enda man kan vara säker på.

Som sagt: Jag tar en sak i taget. Jag tänker hela tiden på nuet. Sen får jag se vad det jag har gjort skapar för förutsättningar sen. 

Jag har också denna veckan avstått från att göra saker som jag har sett att jag kan tjäna pengar på. Vissa affärer som jag tyckte mig se möjligheter i valde jag trots allt att bara skita i. Återigen tänkte jag på vad jag nu har lovat mig själv. 

1. En sak i taget. 
2. Lev i nuet. 
3. Gör saker som du vet att du mår bra av. 
4. Jaga inte människor. 
Detta är 4 punkter som jag tror på väldigt mycket och som kommer att vara bra för mig att försöka leva efter, oavsett vad jag väljer att göra. Det viktigaste är ju att man mår bra. Annars spelar ju inget annat någon roll. Tror jag nånting annat då är ju det den största lögnen jag kan gå på. 

(null)

(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE