Vecka 35

 Ny vecka, men det är skönt att börja med en ledig dag och dessutom får jag en ledig helg också. Dom två senaste jobbhelgerna har känts ganska tuffa att jobba på med och sen blev det en del efterarbete och övertid och bla, bla, bla. Denna veckan jobbar jag 4 dagar och jag jobbar 8-10 timmar varje dag. Hoppas det känns lite lättare att jobba på än vad det har gjort under dom senaste två veckorna. 
 
Jag får se hur mycket pingis jag spelar denna veckan. Jag tror att träningstider och dagar för träning ändras från och med denna veckan och jag har inte fått koll på dom nya tiderna än. Jag vill träna så mycket som jag har tid till. Nu början på säsongen så brukar det funka för många vill köra på just nu. Förra veckan tränade jag två gånger och på både träningarna var det 16 -20 spelare i hallen samtidigt. Dessutom kom det ner fler och träna efter den tiden som jag var nere förra veckan. Så nu är det full fart på pingisen. Det kanske är så att många är sugna p.g.a. Sveriges framgångar i OS. 
 
Annars är det mycket ekonomi för mig denna veckan. Jag hade redan under torsdagen förra veckan fått en ganska bra överblick på vad jag kan göra under denna veckan för att komma så nära det mål jag har med för augusti och september. Jag är rätt säker på att jag inte kommer att kunna spara dom pengar som jag hade önskat att jag hade kunnat göra nu. Så bra kommer det inte att gå för mig denna gången. Jag bara accepterar och sen bara jag gör det jag tycker är bäst. Det viktigaste är ju att jag prioriterar rätt och inte gör mer än vad jag har råd med att göra. Att jag inte har möjlighet att spara så mycket pengar denna gången får jag acceptera. Det finns ju saker som kan vara värre när det kommer till pengar än att man inte kan spara så mycket som man skulle vilja göra. Sen kan jag ändå erkänna att det känns lite surt att inte komma framåt i ekonomin, just på denna budget. Fan att det ska vara såå svårt att komma över vissa spärrar. Jag har ju kämpat så länge, men tydligen är jag inte bättre. Fast jag tänker heller inte ge mig. Jag har ju skrivit tidigare att jag ska kämpa på ett tag till. Så jag ska hålla vad jag har lovat. 
  (null)
(null)
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null)
(null)

 
 
 
 






Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE