Jaga inte människor!

 Mycket ordnar sig och saker och ting kan alltid bli bättre. Vågar man bara greja på och tro på sig själv, så brukar det gå bra. En tanke  som jag ofta upprepar inom mig själv och som jag tror på väldigt hårt är: Jaga inte människor. Gör din grej, så kommer du att få rätt människor omkring dig som är rätt för dig och som du kan lita på. Jag har trott på detta väldigt länge, men det som stör mig är att det tog för många år av mitt liv innan jag kom till insikt med detta. 
 
Något annat som man hade velat förstå när man var yngre är väl att man ska ta det lugnt och inte vara för hård mot sig själv. Ibland får är det ok att bara acceptera att man gjorde fel och sen försöker man så gott man kan att inte göra om samma misstag igen. Jag behöver heller aldrig vara så rädd för vad andra tycker om mig. Jag behöver inte göra något annat än det jag tror på. Tanken som jag ofta upprepar inom mig själv kommer tillbaka: Jaga inte människor. Gör din grej och det kommer att hjälpa mig att hitta mig själv och den jag är och vill vara på riktigt. Sen får jag också rätt människor omkring mig som: Bryr sig om mig, vill att jag ska må bra och tar hand om mig för att dom gillar mig för den jag är. Det hjälper inte att fastna i negativa tankar som man bara ältar för sig själv och andra. Folk skiter till stor del i personer som bara gnäller och jag själv orkar ju inte ha dom i mitt liv heller. Jag har gjort fel, jag kommer att göra mer fel och man måste inse att det är ok att göra fel ibland. Lär man sig bara av sina misstag och inte ger upp, så kommer man tillslut på hur man ska göra för att det i slutändan ska bli rätt. Ingenting kan ju någonsin bli rätt om man inte gör nånting. 
 
Jag har ju också under det senaste halvåret gjort ganska mycket av förberedelser inför framtida saker som jag vill göra under detta året och även i början av nästa år. Jag har säkert gjort massor med fel och många saker som jag har tittat på har jag liksom inte fått till på något sätt som känns bra. Jag har fått släppa mycket och börja om. Steg för steg har jag grejat på och i skrivandets stund så har jag ändå fått klart ganska mycket som jag ändå är rätt säker på att jag kommer att göra när det väl är dags. Det är lite resor och roliga upplevelser som är så gott som bokade och klara. Vissa saker har jag ju också gjort lite till en tradition att göra varje år, på vissa bestämda datum eller veckor. Just nu känns det som jag kommer att sätta alla dessa traditioner även i år. Dessutom har jag mer grejer på gång som jag nu har mer tid att kolla på än förut. Jag får: greja på, tro på mig själv, ta det lugnt och inte ge upp. Då brukar ju saker och ting ordna sig till det bästa. Klarar jag inte någonting så har jag väl gjort något fel, men det är väl bara en bekräftelse på att jag inte är redo för vissa saker än. Min tid kommer.  
 
(null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE