Det löser sig nästan jämt.

Man ska aldrig ge upp. Vill man ha nånting så är det bara att försöka. Alla sätt är bra utom dom dåliga
 
Jag skrev ju ett inlägg i onsdags där jag beklagade mig lite över att inget direkt går så bra som jag vill. Det kändes lite tråkigt, men jag skrev ju också att jag inte tänker ge upp med nånting. 
 
Nu känns det som att jag ändå kommer att få in mer pengar i april än vad jag först hade räknat med. Jag fick ju min deklaration tidigare i veckan och det man vill mest det är ju att få tillbaka så mycket pengar som möjligt. Jag har redan "skickat in" min deklaration. Min är ju så enkel och som det ser ut så får jag tillbaka ganska många tusenlappar. Om jag nu inte har missuppfattat något så kommer jag dessutom att få tillbaka dessa pengar redan i april. Eftersom jag deklarerade innan den 30:e mars så har jag fattat det som att man får sina pengar redan i april. Om det är så, då blir det helt plötsligt inte alls svårt att få till allt som jag vill ha det. 
 
Ibland löser sig allt på ett bra sätt. Bara man vågar göra saker och tror på sig själv, så brukar faktiskt allt ordna sig. Förutom att jag får tillbaka på skatten så vissa andra affärer börjat gå ganska bra nu också. Så man ska aldrig ge upp. Tänk positivt, jobba på och tänk på att ingenting behöver vara så dåligt som det först kanske verkar att vara. 
 
Nu är det väl också bäst att säga att ingenting av allt jag vill fixa är ju klart och jag får ju fortsätta kämpa och ha tålamod, men det blir ju lättare att motivera sig när man vet att man kommer att få in mer cash än vad man från början har räknat med. Varje år så glömmer jag alltid att jag kanske får tillbaka på skatten, så det kommer alltid som en positiv överraskning. 
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE